Survivor: Από γκάφα οι Διάσημοι ψήφισαν 4 για αποχώρηση: Ξανά ο Ντάνος και η Λάουρα για πρώτη φορά

Αγγελόπουλος, Χούτος, Κοκκινάκης και Λάουρα είναι οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση.

Οι Διάσημοι έχασαν στον αγώνα ασυλίας με 10-7 από τους Μαχητές και οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού για να βγάλουν τους υποψήφιους για αποχώρηση. 

Η ομάδα των Διασήμων τα έμπλεξε λίγο...υπέδειξαν τέσσερις υποψήφιους για αποχώρηση αντί για τρεις.
Ο Μπο έχοντας κερδίσει την προσωπική ασυλία ήταν αναγκασμένος να προτείνει την Ευρυδική ή τον Χούτο. Τελικά επέλεξε τον πρώην ποδοσφαιριστή «τυχαία» όπως είπε...

Μαζί με τον Χούτο, είναι υποψήφιοι για αποχώρηση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Λάουρα, που ισοψήφησαν στη μυστική ψηφοφορία, αλλά και ο Κώστας Κοκκινάκης, που προτάθηκε από τον Γιώργο Χρανιώτη με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, ο οποίος είχε κερδίσει επίσης την προσωπική ασυλία.

Ενώ λοιπόν οι τρεις (Ευρυδίκη, Μπο και Χούτος) ψήφισαν, κατά τη μυστική ψηφοφορία, όπως το συνηθίζουν εδώ και καιρό συντονισμένα και επίμονα τον Αγγελόπουλο, η Λάουρα δεν έκανε το αυτονόητο, ώστε να βγει μόνο ένας από τη συγκεκριμένη διαδικασία, δηλαδή ο Ντάνος με την απόλυτη πλειοψηφία των 4 ψήφων. Προτίμησε, άγνωστο γιατί, να ψηφίσει τον Κοκκινάκη

 

Επιστροφή του Μάριου στους Μαχητές και η ένωση τον παικτών

Ο Μάριος Πρίαμος επέστρεψε στο παιχνίδι παρ' όλο που δεν είναι ακόμα έτοιμος να αγωνιστεί.

Η τελευταία αποχώρηση πριν την ένωση των δύο ομάδων, όσων δηλαδή έχουν απομείνει από τους Διάσημους και τους Μαχητές, θα ανακοινωθεί την Πέμπτη.

Στην ένωση σε μία ομάδα (θα γίνει με μεγάλο πάρτι την Κυριακή, με γκεστ σταρ τον Σάκη Ρουβά) θα μετέχουν τελικά 13 παίκτες.

Έτσι η ένωση θα γίνει με 7 "Μαχητές" και 6 "Διάσημους".

 

 

 

 

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ