Μade in Greece η Blueground - Νέα χρηματοδότηση 5,5 εκατ. ευρώ - Ανακαινίζει & νοικιάζει σπίτια σε Αθήνα Κων/πολη Ντουμπάι

Η Blueground παρουσιάζει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, με τον κύκλο εργασιών της να έχει τριπλασιαστεί τον τελευταίο χρόνο.

Η Blueground προσφέρει πολυτελή επιπλωμένα διαμερίσματα προς ενοικίαση σε Αθήνα, Μύκονο, Κωνσταντινούπολη και Ντουμπάι και ανακοίνωσε χτες νέα μεγάλη χρηματοδότηση, πρώτου γύρου, ύψους 5,5 εκατ. ευρώ από το VentureFriends, το Endeavor Catalyst και ιδιώτες επενδυτές.

Από το 2013 που ιδρύθηκε από τους Αλέξανδρο Χατζηελευθερίου, Αλέξη Μαραγκό, Ανδρέα Νεζερίτη και Πέννυ Παπακωνσταντίνου έχει λάβει συνολικά περίπου 7 εκατ. ευρώ, με το VentureFriends να έχει μεγάλη συμμετοχή στις χρηματοδοτήσεις.

H νέα χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της τεχνολογικής υποδομής της εταιρείας, την ανάπτυξη στις υπάρχουσες αγορές ενώ μέσα στο 2017 θα γίνει επέκταση σε μια ακόμη πόλη η οποία θα ταιριάζει με το επιχειρηματικό μοντέλο της Blueground έχοντας πολλά στελέχη επιχειρήσεων για παράδειγμα.

Η Blueground παρουσιάζει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, με τον κύκλο εργασιών της να έχει τριπλασιαστεί τον τελευταίο χρόνο, ενώ η επέκταση σε Κωνσταντινούπολη και Ντουμπάι είναι πετυχημένη.

Η ελληνική Startup προσφέρει πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα διαμερίσματα σε στελέχη εταιριών, πρεσβειών και άλλων οργανισμών που επισκέπτονται τη χώρα μας για μεσαίο ή μεγάλο χρονικό διάστημα διαμονής.

Η εταιρία μισθώνει και αναβαθμίζει υπάρχοντες κατοικίες και έχει, ήδη, κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσοτέρων από 400 ιδιοκτητών ακινήτων παρέχοντάς τους σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως σταθερό μηνιαίο εισόδημα, συμβόλαια μακράς διαρκείας και μεγάλη ευελιξία.

Παράλληλα, έχει υποδεχθεί χιλιάδες στελέχη εταιριών και ταξιδιώτες, στους οποίους και προσφέρει υψηλής ποιότητας διαμονή.

Από τα τα 400 διαμερίσματα τα 280 βρίσκονται στην Αθήνα και την Μύκονο, ο μέσος χρόνος ενοικίασης είναι οκτώ μήνες με την εταιρεία μέχρι σήμερα να ανακαινίζει τα διαμερίσματα και να τα υποστηρίζει με διάφορες υπηρεσίες καθαρισμού κ.α.

Το μοντέλο αυτό πρόκειται να αλλάξει στο μέλλον, με τους ιδιοκτήτες να αναλαμβάνουν εκείνοι την ανακαίνιση του διαμερίσματος κερδίζοντας με αυτό το τρόπο υψηλότερο ενοίκιο από την Blueground.

H εταιρεία απασχολεί αυτή τη στιγμή 60 άτομα, 40 εκ των οποίων βρίσκονται στις άλλες πόλεις που δραστηριοποιείται με την έδρα της εταιρείας να βρίσκεται και να παραμένει στην Αθήνα.

Είναι μέλος του διεθνές δικτύου της Endeavor, από την οποία όπως ανέφερε ο CEO και ιδρυτής Αλέξανδρος Χατζηλευθερίου δέχτηκε μεγάλη βοήθεια για την διεθνή επέκταση, ενώ το 2016 απέσπασε το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας καθώς και το βραβείο H2020 Seal of Excellence της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ