Στη δημοσιότητα το βίντεο από τον πολυτελή γάμο των Ινδών στο κέντρο της Αθήνας

Κυκλοφόρησε το βίντεο του ινδικού γάμου που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο Ζάππειο στην Αθήνα, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα. 

Ο πολυσυζητημένος γάμος της Σερένα Ισρανί και του Εϊτζέι Νταλαμάλ που έφερε το «Bollywood» στο κέντρο της Αθήνας κόστισε πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, με περισσότερους από 500 καλεσμένους να έχουν ταξιδέψει από το Λονδίνο, το Ντουμπάι, τη Νιγηρία και την Ινδία. 

Όπως ανέφερε ο διοργανωτής του γάμου, «όλοι έφυγαν εξαιρετικά ευχαριστημένοι και οι περισσότεροι δήλωσαν πως θα ξανάρθουν».

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν με ένα δείπνο καλωσορίσματος με θέα τον ναό της Ακρόπολης και όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν την σαμπάνια τους υπό τους ήχους τζαζ μουσικής.

 Την επόμενη ημέρα σειρά είχε το «Mehndi Lunch», ένα street party όπου ελληνικός και ινδικός πολιτισμός αναμίχθηκαν χαρίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία στους καλεσμένους. Οι γυναίκες έκαναν τατουάζ με χένα και φορούσαν παραδοσιακές στολές όπως προστάζει η ινδική παράδοση ενώ οι άντρες απολάμβαναν ελληνικό καφέ και φαγητό.

Μια περιήγηση στον ναό και το μουσείο της Ακρόπολης ήταν επίσης διαθέσιμη για όσους επιθυμούσαν να εξερευνήσουν βαθύτερα την ελληνική ιστορία στον ελεύθερο χρόνο ανάμεσα στα events.

Την ίδια νύχτα, έλαβε χώρα και το πάρτι Sangeet δίπλα στη θάλασσα, που κράτησε μέχρι το ξημέρωμα. Νεόνυμφοι και καλεσμένοι χόρεψαν μέχρι πρωίας με ζωντανή ινδική μουσική αλλά και ελληνική, όπως το γνωστό συρτάκι του Ζορμπά.   

Η ημέρα του γάμου ξεκίνησε με την τελετή Baraat, στην οποία ο γαμπρός έφτασε στο μέρος όπου θα γινόταν ο γάμος με ένα κάρο που το έσερναν δύο λευκά άλογα, ενώ DJs έπαιζαν ζωντανά μουσική συνοδεύοντας τον ίδιο και την οικογένειά του.  

Η όλη γιορτή τελείωσε με ένα μεγαλοπρεπές δείπνο στο Ζάππειο Μέγαρο, που είχε φωτιστεί και διακοσμηθεί κατάλληλα για την περίσταση.

Για την παραγωγή και την βιντεοσκόπηση επέλεξαν έναν τον Έλληνα Δημήτρη Παλαιολόγο (Oblivion Films). 

 

Φωτογραφίες από Instagram/ManesPhoto

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Χίλιες & μία νύχτες ο γάμος της Ινδής πάμπλουτης στο Ζάππειο... αλά Bollywood

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ