Survivor: Ο Λάμπρος Χούτος αποχώρησε με πρόταση του Μπο και της Λάουρας

Εκτός Survivor βρίσκεται ο Λάμπρος Χούτος μετά την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού. 

Ο ποδοσφαιριστής ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Λάουρα Νάργες, τον Κώστα κοκκινάκη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο. 
Συγκεκριμένα, ο Μπο, με τον οποίο κάνουν κολλητή παρέα από την αρχή του παιχνιδιού, ήταν εκείνος που τον ψήφισε ως υποψήφιο, έχοντας κερδίσει την ασυλία.

Έχοντας κερδίσει τους λιγότερους ψήφους αποχώρησε από το παιχνίδι στον Άγιο Δομίνικο. 

Οι δυο γυναίκες της ομάδας, η Ευρυδίκη και η Λάουρα δεν μπορούσαν να κρύψουν τη στεναχώρια τους ενώ ο ίδιος δήλωσε: 

«Φεύγω από εδώ πλούσιος από εμπειρίες και συναισθήματα. Έχω κάνει φίλους τους οποίους θα τους ζήσω και μετά. Και ότι θα πάω να δω την οικογένεια μου και τους φίλους μου για εμένα είναι πολύ σημαντικό, οπότε χαίρομαι για ότι έχω περάσει.

Νιώθω τυχερός που έζησα αυτή την εμπειρία. Ευχαριστώ το Survivor που μου έδωσε την εμπειρία να τη ζήσω, τους συμπαίκτες μου που με έκαναν και πέρασα όμορφα.

Θέλω να τους πω ότι τους εκτιμώ, τους ευχαριστώ για ότι μου έχουν προσφέρει και το χρόνο τους γιατί νομίζω ότι ο χρόνος είναι ότι πιο ωραίο δώρο μπορεί να σου κάνει ένας άνθρωπος. Να συνεχίσουν να περνούν όμορφα και να περάσουν ωραία στο πάρτι».

Να σημειωθεί ότι ήταν η τελευταία αποχώρηση πριν την ένωση των δυο ομάδων σε ένα νησί και το μεγάλο πάρτι που θα γίνει την Κυριακή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ