De Bos: Το κρασί- φαινόμενο με τις 47 διαφορετικές ποικιλίες σταφυλιών!

Tο κρασί De Bos είναι φτιαγμένο από 47 διαφορετικά είδη σταφυλιών που μάλλον το κάνουν μοναδικό!

Για τους λάτρεις του κρασιού το ιδανικό ροζέ κρασί θα ηταν το De Bos Walker Bay 47 Varietal.
Παράγεται στην Νότια Αφρική, γνωστή διεθνώς για τα κρασιά της, και κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά.

Τι ιδιαίτερο έχει το κρασί De Bos; Παρασκευάζεται από 47 διαφορετικές ποικιλίες σταφυλιών.

Για τους περίεργους, περιλαμβάνει: Syrah, cabernet sauvignon, pinot noir, merlot, pinot gris, pinotage, semillon, pinot blanc, roussanne, φραγκόσυκο φραγκίσκος, cineast, malbec, muskadel, chardonnay, chenin blanc, kolombar, sauvignon blanc, nouvelle, carignan, Tempranillo, tinta barocca, clairette blanche, durit, petit verdot, tannat, weisser reisling, crouchen, muscat de Frontignan, nebbiolo, grenache noir, souza, mataro, sangiovese, touriga nacional, meunier, roobernet, ruby ​​cabernet, gewurztraminer, touriga Franca, Zinfandel, tinta amarelle, viognier, verdelho και μοσχάτο Αλεξάνδρειας, όπως αναγράφεται και στην ετικέτα.

Η γεύση θυμίζει λίγο cranberry, λίγο φράουλα, λίγο πεπόνι...λίγο απ' όλα, ώστε να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς, σύμφωνα και με το mnn.com.

Όλα αυτά τα σταφύλια αναπτύσσονται σε έναν αμπελώνα, παράγεται χρησιμοποιώντας πρωτοβουλίες βιωσιμότητας που περιλαμβάνουν την χρήση ηλιακών συλλεκτών, ελάχιστα φυτοφάρμακα και ακολουθώντας πρακτικές που διατηρούν τη βιοποικιλότητα.

Οι εργαζόμενοι στο οινοποιείο κατέχουν μερίδιο 26% της επιχείρησης και της γης.