Τσακ μπαμ: Πως να πετύχετε περισσότερο όγκο στα μαλλιά γρήγορα

Αν σας αρέσει ο όγκος στα μαλλιά και δυσκολεύεστε λίγο να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, σας παρουσιάζουμε τρεις εύκολους τρόπους που θα δώσουν όγκο στα μαλλιά σας στο πι και φι!

3 απλά και γρήγορα τρικ για περισσότερο όγκο στα μαλλιά, χωρίς να χρειαστεί να λουστείτε και να τα φτιάξετε από την αρχή, σύμφωνα και με το beautetinkyriaki.gr

Αφρό στις ρίζες και πιστολάκι (θα χρειαστείτε 10 λεπτά)

Απλά βρέξτε ελαφρά με ένα σπρέι που περιέχει νερό τις ρίζες και χρησιμοποιήστε έναν αφρό. Για την εφαρμογή του αφρού, βάλτε στις παλάμες σας λίγο από το προϊόν και με την βοήθεια του άλλου σας χεριού εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στις ρίζες των μαλλιών σας, πιάνοντας τις τούφα τούφα.

Χρησιμοποιήστε επίσης το χέρι σας ως χτένα και στεγνώστε τον αφρό, σηκώνοντας παράλληλα τα μαλλιά 90 μοίρες από το κεφάλι σας για να τα βοηθήσετε να αποκτήσουν περισσότερο όγκο.

Όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας, χρησιμοποιήστε τον αέρα χωρίς θερμότητα και είστε έτοιμη. Με αυτό το μικρό κόλπο θα έχετε περισσότερο όγκο στα μαλλιά.

Κρεπάρισμα (θα χρειαστείτε 7 λεπτά)


Αυτό είναι ένα τρικ που θα χαρίσει περισσότερο όγκο στα μαλλιά σας ακόμη κι αν δεν είστε στο σπίτι. Αρκεί να έχετε μαζί σας, στην τσάντα σας, μια χτένα, κατά προτίμηση μία μικρή με δοντάκια και λεπτό τελείωμα, για να μπορείτε να ξεχωρίσετε τις τούφες.

Πιάστε λοιπόν μια τούφα από το επάνω μέρος του κεφαλιού σας (καλύπτοντας το σημείο που ξεκινάει από τους κροτάφους και πηγαίνει προς τα πίσω), και καλό θα είναι να ξεκινήσετε από το πίσω μέρος.

Γυρίστε ανάποδα και κάντε μασάζ (θα χρειαστείτε 2 λεπτά)


Εφαρμόστε ένα dry shampoo από τις ρίζες προς τις άκρες, αφού πρώτα έχετε ανακινήσει το δοχείο και το κρατάτε σε απόσταση περίπου 15 εκατοστών από το τριχωτό της κεφαλής σας. Γυρίστε ανάποδα το κεφάλι σας και κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας για να δράσει το ξηρό σαμπουάν.

Τέλος σηκώστε τις τρίχες από τις ρίζες για να αποκτήσετε αμέσως περισσότερο όγκο στα μαλλιά σας.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ