Βίντεο: Ολόγυμνες σέλφι των πελατών της ως έργο τέχνης προωθεί αλυσίδα ξενοδοχείων!

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Art Series στην Αυστραλία δημιουργεί ένα έργο τέχης με τις γυμνές φωτογραφίες των πελατών της.

«No Robe» ονομάζεται η καμπάνια που υπόσχεται να μετατρέψει τους γυμνούς πελάτες σε εικαστικό αριστούργημα. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των ξενοδοχείων, οι επισκέπτες που κάνουν κράτηση του εν λόγω πακέτου, το οποίο στοιχίζει 229 δολάρια τη βραδιά, θα έχουν στη διάθεσή τους, μέσα στο δωμάτιο, μια φωτογραφική μηχανή για να αυτοφωτογραφηθούν γυμνοί όπως εκείνοι το επιθυμούν.

Μία από τις φωτογραφίες αποστέλλεται σε καλλιτέχνη ο οποίος θα την μετατρέπει σε σκίτσο που θα ταχυδρομεί στη διεύθυνση κατοικίας του πελάτη, και στη συνέχεια ο ίδιος μπορεί να την αξιοποιήσει όπως επιθυμεί – ή καθόλου, σύμφωνα και με το news.com.au.

.Τα ξενοδοχεία εγγυώνται ότι οι φωτογραφίες θα διαγράφονται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της καλλιτεχνικής επεξεργασίας, διασφαλίζοντας την προστασία των προσωπικών στιγμών των πελατών.

Το πακέτο διαμονής προσφέρεται στα 7 ξενοδοχεία του ομίλου στη Μελβούρνη, το Μπέντιγκο, τη Αδελαϊδα και το Μπρίσμπεϊν και είναι διαθέσιμο προς κράτηση από την 1η Μαϊου έως τις 15 Ιουνίου.

Όπως εξηγεί ο CEO των Art Series Hotels, Will Deague, τα ξενοδοχεία είναι παθιασμένα στη στήριξη των τεχνών, στη δημιουργία μοναδικών εμπειριών εμπνευσμένων από την τέχνη και στη φιλοξενία πελατών με έμφαση στη δημιουργικότητά τους.

Η καμπάνια No Robe ανατρέχει στην ιστορία της γυμνής καλλιτεχνικής φόρμας και της αυτό-έκφρασης, τονίζει, ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες να είναι διαφορετικοί και τολμηροί, να απολαμβάνουν την ατομικότητά τους και να νιώθουν απελευθερωμένοι στο σώμα τους.

Στο Instagram μάλιστα τα ξενοδοχεία διαφημίζουν ότι για τους τολμηρούς που θα κάνουν κράτηση γι αυτό το πακέτο, προσφέρεται η δυνατότητα να μπουν σε κλήρωση για δωρεάν διαμονή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ