Λόγω Survivor στο νοσοκομείο η Σόφη Πασχάλη- Το μήνυμά της & το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν

Το πρωί της Δευτέρας η Σόφη Πασχάλη οδηγήθηκε στο νοσκομείο, από όπου και ανέβασε μια φωτογραφία στα social media αναφερόμενη στις δύσκολες συνθήκες του Survivor.

Η δασκάλα Yoga έβγαλε μια φωτογραφία με τη ρόμπα της από το νοσοκομείο και δήλωσε πως σίγουρα θα βγει «αλώβητη« και «πιο δυνατή» από το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει λόγω της παρουσίας της στο νησί. 

«Τα παιδιά δεν είμαστε ηθοποιοί που παίζουν ένα ρόλο και γυρνάμε σε κάποιο ξενοδοχείο το βράδυ, όσο είμαστε εκεί. Οι συνθήκες είναι αληθινές και οι καταστάσεις επίσης» αναφέρει χαρακτηριστικά στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία που ανήρτησε.

«Όλα τα παιδιά περνούν μια δυνατή δοκιμασία. Προσωπικά τους νοιάζομαι όλους και τους στέλνω δύναμη για την αξίζουν, ανεξαιρέτως όλοι» καταλήγει η Σόφη Πασχάλη.

Επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της

«Η κυρία Σόφη Πασχάλη προσήλθε στο Mediterraneo Hospital εκτάκτως και υποβλήθηκε σε ενδοσκόπηση του ανωτέρου γαστρεντερικού, κατόπιν έντονων ενοχλήσεων που είχε στη συγκεκριμένη περιοχή. Μετά την ολοκλήρωση της ενδοσκόπησης, της εδόθη συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή την οποία και θα πρέπει να ακολουθήσει επί μακρόν. Βρισκόμαστε στο πλευρό της για οτιδήποτε περαιτέρω χρειαστεί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ