Ο Τομ Χάρντι συνέλαβε πραγματικούς ληστές μέρα μεσημέρι στο Λονδίνο

Ο ηθοποιός Τομ Χάρντι βοήθησε στη σύλληψη ενός άνδρα που είχε κλέψει μοτοποδήλατο στο Λονδίνο, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοποδήλατο συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο στο Ρίτσμοντ του νοτιο-δυτικού Λονδίνου το απόγευμα της Κυριακής. 

Οι δύο άνδρες επιχείρησαν να το σκάσουν και ο ηθοποιός βοήθησε στη σύλληψη ενός από αυτούς. Ο άλλος συνελήφθη από αστυνομικούς.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι ο πρωταγωνιστής του Mad Max: Fury Road περπατούσε στον δρόμο όταν είδε τους δύο ληστές να προσπαθούν να το σκάσουν. 

«Ήταν τρελό - σαν να φόρεσε τη στολή του υπερήρωα σε ταινία δράσης» δήλωσε στη βρετανική Sun ο 22χρονος Αρούν Πουλέν, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν μπροστά στο περιστατικό. 

«Δύο αγόρια που βρίσκονταν πάνω σε ένα κλεμμένο μηχανάκι, παραβίασαν τον κόκκινο σηματοδότη και προσέκρουσαν πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Ο Τομ πρέπει να περπατούσε στο δρόμο. Έγινε έξαλλος και άρχισε να τους κυνηγά. Αν το παιδί είχε κάνει το λάθος να προβάλλει αντίσταση, πιστεύω ότι ο Τομ θα του έριχνε ξύλο», τόνισε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Αν και η Σκότλαντ Γιάρντ αμφέβαλλε ότι ο ηθοποιός κυνήγησε τους ληστές, λέγοντας ότι «δεν υπήρξε καταδίωξη», εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ρίτσμοντ επιβεβαίωσε ότι ο Τομ Χάρντι βοήθησε στη σύλληψη ενός εκ των ληστών.

«Επιβεβαιώνουμε ότι οι δύο συλληφθέντες επέβαιναν σε κλεμμένο μοτοποδήλατο που πέρασε με κόκκινο και έπεσε πάνω σε ένα άλλο όχημα. Οι άνδρες το έσκασαν και τον έναν από αυτούς έπιασε ο Τομ Χάρντι. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα» τόνισε.

Εκπρόσωπος του 39χρονου ηθοποιού αρνήθηκε να προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ