Ντύνεται πάλι νυφούλα η Αντζελίνα Τζολί; Ο Μπραντ Πιτ το ξέρει;

Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η Τζολί; 

Σάλος έχει ξεσπάσει με την πληροφορία ότι η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ Αντζελίνα Τζολί πρόκειται να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας, επτά μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Μπραντ Πιτ.

Την πληροφορία έδωσε στο In Touch ένας φίλος της διάσημης ηθοποιού, λέγοντας ότι «υπάρχει ένας άνθρωπος στης ζωή της και ήδη συζητούν το ενδεχόμενο να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να παντρευτούν».

«Το γεγονός αυτό ξάφνιασε τον Μπραντ. Δεν είχε ιδέα ότι η Αντζελίνα βγαίνει με κάποιον, πόσο μάλλον ότι πρόκειται να τον παντρευτεί. Η ιδέα ότι ένας άλλος άνδρας θα περνά τόσο χρόνο με τα παιδιά του, τον κάνει να νιώθει απογοήτευση» πρόσθεσε η ίδια πηγή σημειώνοντας ότι ο αστέρας του Χόλιγουντ δεν έχει συναντηθεί ποτέ με τον νέο σύντροφο της Αντζελίνα Τζολί.

Όπως αναφέρουν διεθνή δημοσιεύματα, ο νέος σύντροφος της διάσημης ηθοποιού είναι Βρετανός επιχειρηματίας με τον οποίο γνωρίστηκε πριν από ένα χρόνο στο Λονδίνο.

 Μάλιστα, η Αντζελίνα σκέφτεται να προχωρήσει τελικά στην υιοθεσία ενός ακόμη παιδιού, την οποία σκεφτόταν καιρό πριν, όμως τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή.

Βέβαια όλα αυτά μπορεί αν είναι απλώς φήμες... Ποιος ξέρει...

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ