Βρέθηκε νεκρό το 6χρονο κορίτσι που εξαφανίστηκε στην Αγία Βαρβάρα - Το σκότωσε ο ίδιος πατέρας του

Το πρωί της Πέμπτης 27 Απριλίου εξαφανίστηκε η 6χρονη Στέλλα από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε τόσο η ελληνική αστυνομία όσο και το Χαμόγελο του Παιδιού που αναζητούσαν το κορίτσι.

Η οικογένειά της είχε μάλιστα ανεβάσει στο facebook μία φωτογραφία της, προκειμένου να ενημερωθεί ο κόσμος και να επικοινωνήσει μαζί τους αν έχουν κάποια πληροφορία.

Μάλιστα, ο ίδιος ο πατέρας της δήλωσε την εξαφάνιση της μικρής Στέλλας στις αρχές, δηλώνοντας πως έγινε διάρρηξη στο σπίτι.

Ο απόστρατος αστυνομικός υποστήριξε πως όταν ξύνπνησε το πρωί δεν βρήκε το κορίτσι στο κρεβάτι του, το οποίο μάλιστα αντιμετώπιζε δυσκολία στη μετακίνηση.

 

Η μητέρα είχε δηλώσει νωρίτερα στην τηλεόραση του Alpha, πως:

«Eκείνος έβαλε τα παιδιά για ύπνο και έβγαλε έξω τα σκουπίδια και μάλλον ξέχασε τα κλειδιά απέξω. Πήγε το πρωί να ξυπνήσει τα παιδιά, είδε τα συρτάρια ανοικτά, τα χρυσαφικά μου έλειπαν, είδα και την ντουλάπα μας ανοικτή και την τσάντα μου πάνω στο σαλονάκι».

Στη συνέχεια η μητέρα, που δεν βρισκόταν στο σπίτι το επίμαχο βράδυ, συμπλήρωσε πως «θα έκλαιγε αν καταλάβαινε πως κάποιος ξένος πάει να την πάρει αλλά μέσα στον ύπνο της μπορεί να νόμισε πως ήμουν εγώ».

Οι αρχές έψαχναν στοιχεία για την υπόθεση, ενώ ανέκριναν πολλές ώρες τον πατέρα του παιδιού.

 

Όμως η υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού κοριτσιού πήρε νέα τροπή, σοκάρωντας το πανελλήνιο!

Το βράδυ της ίδιας μέρας οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να εντοπίσουν τη μικρή Στέλλα νεκρή μέσα σε κάδο απορριμάτων, μόλις 150 μέτρα από το σπίτι της οικογένειας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Στο σημείο έσπευσαν οι αρχές, το Χαμόγελο του Παιδιού, καθώς και ο ιατροδικαστής για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου κοριτσιού.

Μέχρι με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το κορίτσι βρέθηκε μέσα σε σακούλα σκουπιδιών και φαίνεται να στραγγαλίστηκε από τον ίδιο της τον πατέρα!

 

Ο 61χρονος πατέρας της, πρώην αστυνομικός, είχε κινήσει εξαρχής τις υποψίες των αρχών με την κατάθεσή του.

Σοκάρει η ομολογία του πως σκότωσε ο ίδιος το παιδί του και κατόπιν υπέδειξε στις αρχές το σημείο όπου πέταξε το άψυχο σώμα του.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως ήταν ατύχημα, αλλά τα στοιχεία δεν συνάδουν με τον ισχυρισμό του.

Επιπλέον, ο πατέρας όπως έγινε γνωστό αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν αντιφάσεις από την αρχή στην κατάθεση του πατέρα, καθώς δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν το γεγονός ότι ο 61χρονος δεν επικοινώνησε αμέσως με την Άμεση Δράση αλλά πήγε το δίδυμο αδερφάκι της εξαφανισμένης, ένα αγόρι, στο σχολείο και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού του.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας είχε επικοινωνήσει την προηγούμενη μέρα με το σχολείο δηλώνοντας ότι δεν θα πήγαινε το αγόρι, γιατί η μητέρα τους νοσηλεύεται σε νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείριση, ωστόσο την επόμενη μέρα άλλαξε την απόφασή του και πήγε το παιδί στο σχολείο παρότι νωρίτερα δεν... έβρισκε την κόρη του.

 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 61χρονος δήλωσε πως η φαρμακευτική αγωγή του 61χρονου του προκαλεί λήθαργο και βαρύ ύπνο τις νυχτερινές ώρες. 

Υποστήριξε ότι αναζήτησε το παιδί όταν σηκώθηκε σε όλους τους χώρους του σπιτιού ακόμη και στις ντουλάπες χωρίς αποτέλεσμα, ενώ δεν θυμάται αν το βράδυ είχε αφήσει ανοικτή την πόρτα του διαμερίσματος.

Η μητέρα της 6χρονης, νοσηλεύεται πολλές ημέρες σε νοσοκομείο του Πειραιά, εξαιτίας προβλημάτων υγείας.

Την σοβαρή υπόθεση είχαν αναλάβει αρμόδιοι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ