Λουί Αλιό: Αυτός είναι ο άνδρας που μοιράζεται η Μαρίν Λεπέν το κρεβάτι της αλλά όχι την εξουσία: "Μακριά κι αγαπημένοι αν εκλεγώ"

Αυτός ο συνηθισμένος κύριος που σπάνια φαίνεται στο πλάι της διάσημης συντρόφου του Μαρίν Λεπέν είναι ωστόσο ο σύντροφος της εδώ και 8 χρόνια. 

Τον λένε Λουΐ Αλιο (Louis Aliot) έχει καταγωγή από την Αλγερία (!) και υποστηρίζει ωστόσο τις αντιμεταναστευτικές κορώνες της Μαρίν.

Πρόκειται για ενα πολιτικό που ξεκίνησε ως βοηθός της Λεπέν για να ανεβεί στην ιεραρχία και σήμερα να είναι το Νο2 του ακροδεξιού κόμματος της Γαλλίας. 

Πηγή Φωτογραφίας: AFP

Το ζευγάρι σπάνια εμφανίζεται μαζί, ενω έχουν ξεκαθαρίσει και οι δύο πως δεν θα πήγαινε ποτέ να εγκατασταθεί στο Προεδρικό Μέγαρο αν εκλεγόταν η σύντροφος του γιατί ο " γαλλικός λαός εκλέγει Πρόεδρο όχι και την γυναίκα ή τον σύντροφο του".

Η Μαρίν... κατέληξε στον Λουί Αλιό μετά απο δύο γάμους και δύο διαζύγια, αλλά τίποτε δεν την "δένει", διευκρινίζει , με τον νυν φίλο της, ούτε υλικά ούτε τυπικά, ενώ τα τρία της παιδιά τα έκανε με τον πρώτο της άνδρα, σύμφωνα με πληροφορίες από το γαλλικό Madame Figaro.

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter @MLP_officiel

Οι δυό τους, επειδή αραιά και που κυκλοφορούν μαζί δημόσια, χρειάστηκε να δώσουν ένα φιλί μόνο και μόνο γιά να διαψεύσουν τις φήμες που τους ήθελαν χωρισμένους.  

Το αφιέρωσαν μάλιστα στο περιοδικό Closer που κυκλοφόρησε την φήμη.

 

Ειρήνη Νικολοπούλου 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ