Αυτός ο άνδρας δηλώνει: «Πληρώνομαι 375$ την ώρα για σεξ & έχω παίξει σε 150 ταινίες πορνό»

Αυτός ο άνδρας, έχοντας παίξει σε 150 ταινίες πορνό, αποκαλύπτει πως είναι η ζωή ενός πορνοστάρ. 

«Πολλές φορές οι άνθρωποι μου λένε ότι τους φαίνομαι οικείος και τους απαντώ πως μάλλον βλέπουν πολύ πορνό», λέει ο πορνοστάρ Byan James στο news.com.au. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, πολλές φορές δεν γνωρίζουν το σενάριο, αλλά δρουν επί τόπου, εξάλλουν «οι άνθρωποι δεν το βλέπουν για την υπόθεση».

Τους περισσότερους από τους συμπρωταγωνιστές της ταινίας τους γνωρίζει από πριν ή είναι φίλοι, και δουλειά τους είναι να κάνουν σεξ και μετά «επιστρέφουν στη φιλία τους».

Ο Byan έλυσε και την απορία πολλών αν παίρνουν χάπια πριν από το γύρισμα: «Όλοι σχεδόν οι άντρες που παίζουν σε πορνό παίρνουν χάπια. Αν κάποιος υποστηρίζει το αντίθετο τότε μάλλον λέει ψέμματα». 

Κατά μέσο όρο δύο ή τρια άτομα βρίσκονται παρόντες στα γυρίσματα, ενώ τις περισσότερες φορές τους αφήνουν να κάνουν ελεύθερα ότι θέλουν χωρίς τρομερή καθοδήγηση. Βέβαια όπως εξηγεί ο Byan: «Υπάχρουν πολλαπλές κάμερες και γωνίες και ο σκηνοθέτης σου λέει πολύ συγκεκριμένα τι θέλει από εσένα». 

Τα γυρίσματα μιας ταινίας πορνό συνήθως παίρνουν από ένα τέταρτο μέχρι μια ώρα, ενώ το πιο συνηθισμένο είναι 30 λεπτά.  Για μια σκηνή ο Byan πληρώνεται περισσότερα από 600 δολάρια. 
Όπως αποκαλύπτει και ο ίδιος του έχουν συμβεί και δύσκολες περιπτώσεις όπως όταν βρισκόταν μια φορά στην Ευρώπη και στα γυρίσματα ήταν περίπου 35 κοπέλες, 15 άντρες και 5 άνθρωποι στις κάμερες, «ένα όργιο». 

Ο ίδιος ποτέ δεν ξαναβλέπει τις ταινίες που πρωταγωνιστεί , ενώ μερικοί που τον αναγνωρίζουν δεν λένε τίποτα καθώς νιώθουν αμήχανα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ