MasterChef: Εξοργίστηκαν οι κριτές -Έκοψαν παίκτη πριν δοκιμάσουν το πιάτο του (Βίντεο)

Πρεμιέρα είχε χθες Πέμπτη, το MasterChef και όπως φαίνεται ξεκίνησε δυναμικά...

 

Δημήτρης Σκαρμούτσος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς είναι οι τέσσερις κριτές του παιχνιδιού. 

Στο πρώτο επεισόδιο, εκνευρίστηκαν τόσο πολύ από την απόδοση ενός διαγωνιζόμενου που δεν μπήκαν καν στον κόπο να δοκιμάσουν το πιάτο που είχε ετοιμάσει. 

Ο διαγωνιζόμενος, ιδιοκτήτης εστιατορίου, ξεπέρασε το χρονικό που του είχε δοθεί για την παρασκευή του πιάτου -ετοίμασε ψαρονέφρι γεμιστό με κεφαλογραβιέρα, δαμάσκηνα και σάλτσα κρασιού και για γαρνιτούρα βελούδινο πουρέ πατάτες και σπαράγγια.

«Γι’ αυτό το λόγο τα πιάτα να τα έχετε προβάρει πολλές φορές, για τα εμπόδια που θα βρείτε στην πορεία. Να μην πειραματίζεστε τη στιγμή της δοκιμασίας. Και με εμάς. Μη μου πεις ότι θα περάσεις και τον πουρέ τώρα... (...) Δημήτρη ειλικρινά δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά έχουν περάσει 10 λεπτά. Είναι άδικο και για τους άλλους διαγωνιζομένους γιατί πρέπει όλοι να έχετε τον ίδιο χρόνο. (...) Δημήτρη μου αυτό που γίνεται είναι λίγο άδικο για τα παιδιά που περιμένουνε. Σου έχουμε δώσει πάρα πολύ χρόνο και παρ’όλα αυτά δεν δείχνεις ότι βιάζεσαι να στήσεις το πιάτο σου. Μας έχεις φέρει σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Δημήτρη, άσε κάτω την τσιμπίδα. Οντας ιδιοκτήτης εστιατορίου και ξέρεις τους πελάτες, όσο καλό κι αν είναι το φαγητό, αν κάνεις μισή ώρα μετά την παραγγελία να το δώσεις, δεν θα το φάει κανένας, θα έχουν όλοι παράπονο» ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν από τους κριτές. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ