Επιστροφή των θρυλικών Rolling Stones - Ξεκινούν ευρωπαϊκή περιοδεία

Περιοδεία στην Ευρώπη με τίτλο "Stones-No filter" ξεκινά το θρυλικό συγκρότημα Rolling Stones, με αφορμή και την κυκλοφορία του τελευταίου τους άλμπουμ Blues & Lonesome. 

Η περιοδεία θα περιλαμβάνει 9 σταθμούς, δύο από τους οποίους είναι στην Γαλλία, όπου μάλιστα το διάσημο συγκρότημα θα εγκαινιάσει ένα ολοκαίνουργιο στάδιο κοντά στο Παρίσι, χωρητικότητας έως 40.000 ατόμων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των διοργανωτών, η περιοδεία θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο σε 12 στάδια και αποτελεί συνέχεια της μεγάλης περιοδείας των βρετανών ρόκερς στη Νότια Αμερική που είχε καταλήξει στην Αβάνα με την ιστορική συναυλία τους στην Κούβα πέρυσι. 

«Γεια σου Αβάνα! Καλησπέρα στον λαό της Κούβας», είχε φωνάξει στα ισπανικά ο Μικ Τζάγκερ, ανοίγοντας τη συναυλία και ξεσηκώνοντας τα πλήθη.

Στην περιοδεία τους θα ερμηνεύσουν παγκόσμιες επιτυχίες τους καθώς και τραγούδια από το τελευταίο τους άλμπουμ Blues & Lonesome. 

Ο δίσκος σημείωσε μεγάλη επιτυχία και κατέκτησε την κορυφή των πωλήσεων στη Βρετανία μόλις κυκλοφόρησε το 2016.

Η Stones-No filter θα αρχίσει στο Αμβούργο της Γερμανίας στις 9 Σεπτεμβρίου πριν από τις συναυλίες στην Αυστρία, την Ελβετία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Σουηδία. 

Η περιοδεία θα τελειώσει στη Ναντέρ, κοντά στο Παρίσι, στη νέα αίθουσα U Arena στις 19 και 22 Οκτωβρίου.

Χώρος που προορίζεται για τη διεξαγωγή των αγώνων ράγκμπι της Racing 92, αυτό το τεράστιο στάδιο που βρίσκεται κοντά στην οικονομική και επιχειρηματική συνοικία Λα Ντεφάνς στο δυτικό Παρίσι θα μπορεί, μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή του, να δέχεται έως 40.000 θεατές στις συναυλίες και να διεκδικεί τα πρωτεία του μεγαλύτερου κλειστού χώρου, με δεύτερο το στάδιο του Bercy, χωρητικότητας 20.300 θέσεων. 

Οι Stones θα δώσουν τις πρώτες τους συναυλίες σε αυτό το νέο στάδιο.

Τα εισιτήρια για τις παρισινές συναυλίες θα αρχίσουν να πωλούνται από τις 17 Μαΐου.

Μια τρίτη συναυλία στο Παρίσι δεν μπορεί να αποκλειστεί, αν τα εισιτήρια για τις πιο πάνω ημερομηνίες εξαντληθούν πολύ γρήγορα, αναφέρει η εφημερίδα Le Parisien.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ