Προφυλακίστηκε ο νευροχειρουργός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης μητέρας -Βίντεο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρονος γιατρός του Ιπποκρατείου μετά την απολογία του στην τακτική ανακρίτρια της Θεσσαλονίκης. 

Ο γιατρός κατηγορείται για την δολοφονία της 36χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή σε γκρεμό της Χαλκιδικής. 

Κατά την διάρκεια της 3ωρης απολογίας του στην τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή με τον έγκλημα.

Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα, που τον έκριναν ομόφωνα προσωρινά κρατούμενο.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι κάτοικος Αθηνών και κάνει την ειδικότητα του ως αγγειοχειρουργός στο Ιπποκράτειο αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και περιύβριση νεκρού. 

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος η σχέση που διατηρούσαν με την 36χρονη ήταν απλώς φιλική και συνομιλούσαν μέσω facebook. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αναμένεται να υποστηρίξει στην απολογία του ότι είχε ιατρικό ραντεβού με την 36χρονη για μικροεπέμβαση, αλλά εκείνη δεν προσήλθε. 

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του κατηγορούμενου, ο 38χρονος αρνείται ότι διέπραξε το έγκλημα και ότι είχε ερωτικές σχέσεις με τη 36χρονη. Υποστηρίζει ότι είχε φιλική σχέση την νεαρή γυναίκα, την είχε πελάτισσα, ενώ παράλληλα είχε συνομιλία μαζί της μέσω Facebook.

Ο γιατρός ισχυρίζεται ότι είχε ραντεβού με την 36χρονη για επέμβαση φλεβίτη στις 26 Απριλίου, αλλά η ίδια δεν προσήλθε και δεν έγινε η συνάντηση. Η 36χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, από τη Γεωργία ήταν αγνοούμενη από τις 25 Απριλίου. Εντοπίστηκε νεκρή σε προχωρημένη σήψη σε απόκρημνη περιοχή, στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή, εξαιτίας της προχωρημένης σήψης δεν είναι δυνατόν να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου ούτε να εντοπιστούν ίχνη βιασμού.

Οι πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι είχε χορηγηθεί στην 36χρονη αναισθητικό φάρμακο, ωστόσο θα ακολουθήσουν πιο ενδελεχείς εξετάσεις για να εξακριβωθεί ο χρόνος χορήγησης του αναισθητικού.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ