Story of the day: Η γυναίκα που γλύτωσε από πυρκαγιά και παρά τους πόνους από τα εγκαύματα θηλάζει το μωρό της

Η Schamica δημοσίευσε τις φωτογραφίες, στις οποίες θηλάζει το μωράκι της για να στείλει ένα ηχυρό μήνυμα στις μανούλες όλου του κόσμου.

Η 34χρονη Schamica Stevenson από το Μίσιγκαν, ήταν μόλις 2 ετών όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο σπίτι που έμενε, με αποτέλεσμα να υποστεί σε όλο της το σώμα σοβαρά εγκαύματα.

Σε ηλικία 20 ετών, έμεινε έγκυος το πρώτο της παιδί, το οποίο δεν θήλασε επειδή πίστευε πως δεν τα εγκαύματά της θα της στερούσαν τον θηλασμό.

Πηγή Φωτογραφίας: Caters

Ωστόσο, όταν έγινε μανούλα για δεύτερη φορά, πριν από 9 εβδομάδες, αποφάσισε να προσπαθήσει ξανά και θήλασε το μωρό της.

Μάλιστα, η ιστορία της έγινε γνωστή, όταν ο ξάδερφός της ανέβασε μία φωτογραφία της στο Facebook, την οποία είδε ένας φωτογράφος και πλησίασε τη γυναίκα προκειμένου να την φωτογραφίσει.

Πηγή Φωτογραφίας: Caters

Όπως δήλωσε ο φωτογράφος Ivette Ivens: "Σκέφτηκα ότι αυτή η γυναίκα της αξίζει ένα κομμάτι τέχνης, που να αναπαριστά την δυναμικότητά και την μαχικότητάς της", σύμφωνα με πληροφορίες από τη Mirror.

Πηγή Φωτογραφίας: Caters

Η ίδια δηλώσε πως ήθελε να μοιραστεί την ιστορία της για να βοηθήσει και άλλες γυναίκες να μην εγκαταλείψουν τις προσπάθειες και να νιώσουν άνετα με το σώμα τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ