Πόσο πιο φρικιαστικό: Ο σεφ σκότωσε την τρανσέξουαλ μνηστή του, τη μαγείρεψε & αυτοκτόνησε

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Αυστραλίας με τη βίαιη δολοφονία γυναίκας από τον σεφ άντρα της. Την τεμάχισε, την μαγείρεψε και μετά αυτοκτόνησε.

Ο Marcus Volke είχε παντρευτεί την Mayang Prasetyo,από την Ινδονησία, προκειμένου η ίδια να αποκτήσει την αυστραλιανή υπηκοότητα έναντι 9,000 δολαρίων.

Αρχές του Οκτωβρίου το 2014 οι γείτονες του ζευγαριού ξύπνησαν από τις κραυγές της 27χρονης κατά τη διάρκεια ενός καυγά. Ήταν και η τελευταία φορά που άκουσαν τη φωνή της γυναίκας.

Ο άντρας, σκότωσε την τρανσέξουαλ φιλενάδα του, μαγείρεψε το διαμελισμένο σώμα της και όταν η αστυνομία ανακάλυψε το φρικτό του έγκλημα, αυτοκτόνησε.

Εκτός από σεφ ο Volke δούλευε και σε οίκους ανοχής προκειμένου να βγάζει περισσότερα χρήματα, όπως έκανε και η τρανσέξουαλ Mayang. 

Όσο ο Volke έβραζε την κοπέλα του στην κουζίνα, κάποια κομμάτια χύθηκαν στον φούρνο και προκάλεσαν βραχυκύκλωμα στο ρεύμα του διαμερίσματος του.

Για τον λόγο αυτό κάλεσε έναν ηλεκτρολόγο και του είπε με άνετο ύφος πως το διαμέρισμα «έχει έντονη μυρωδιά αλλά αγνόησε την».

Τελικά, ο ηλεκτρολόγος ήταν αυτός  που κάλεσε την αστυνομία αφού οσμίστηκε την μυρωδιά «ωμού κρέατος», όπως την περιέγραφαν και οι γείτονες.  Όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος, ο Volke τους ζήτησε να περιμένουν μέχρι να ανοίξει την πόρτα, ώστε να ασφαλίσει τα σκυλιά του. Τότε, έκοψε το λαιμό του, βγήκε από το διαμέρισμα αιμόφερτος και άφησε την τελευταία του πνοή δίπλα σε έναν κάδο απορριμάτων. 

Η αστυνομία αντίκρισε ένα φρικιαστικό θέαμα.Τα πόδια της κοπέλας έβραζαν ακόμα στην κατσαρόλα ενώ, αίματα, γάντια και εργαλεία βρισκόντουσταν διασκορπισμένα στο δωμάτιο, σύμφωνα και με την Independent. 

Ο Bryan Reird, επικεφαλής της αστυνομίας για αυτήν την υπόθεση, δήλωσε: «Ήταν μια εξαιρετικά δυσάρεστη μυρωδιά, κάτι που δεν είχα μυρίσει ποτέ μέχρι τότε και δεν μπορώ να την περιγράψω ακριβώς».

Ο σεφ είχε γνωρίσει την μελλοντική του σύζυγο σε έναν οίκο ανοχής στην Μελβούρνη, που ονομάζεται «Pleasure Dome» και όπου οι δύο τους συνεργάστηκαν για πρώτη φορά. 

Μάλιστα, ο Volkeστην περιγραφή του εν λόγω οίκου ανοχής, παρουσίαζε τον εαυτό του ως ένα «νεαρό, σέξι Αυστραλό αγόρι, πολύ φιλικό, καλόβολο, διακριτικό και επαγγελματικό».

Η Μayang έκανε αυτήν την δουλειά σε μια προσπάθεια να μαζέψει χρήματα και να τα στείλει πίσω στην πατρίδα της στην Ινδονησία, όπου και πλήρωνε για τα σχολικά δίδακτρα των αδελφών της.

Μια έρευνα που διεξάγεται το τελευταίο διάστημα επιχειρεί να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη τις στιγμές πριν ο Volke προβεί σε αυτήν την τρομακτική σειρά πράξεων, τον Οκτώβριο του 2014.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ