Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες ανθρώπων για τη φονική έκρηξη στο Μάντσεστερ

Σοκ προκαλούν οι μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν στον συναυλιακό χώρο στο Μάντσεστερ τη στιγμή που σημειώθηκε η ισχυρή έκρηξη κατά τη διάρκεια εμφάνισης της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε.

«Την ώρα που φεύγαμε από τον συναυλιακό χώρο σημειώθηκε η έκρηξη, λίγα μόλις μέτρα μπροστά μας. Ανθρώπινα μέλη υπήρχαν παντού ακόμα και στα μαλλιά και στην τσάντα μου» δήλωσε η Abby Mullen και πρόσθεσε:

«Δεν περιμένεις ποτέ ότι θα ζήσεις κάτι τόσο τρομακτικό αλλά αυτό που συνέβη τα ανέτρεψε όλα. Ο εκκωφαντικός ήχος, το αίμα και όλες αυτές οι εικόνες δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από το μυαλό μου», όπως διαβάζουμε και στην dailymail. 

Ο Gary Walker μαζί με τη σύζυγό του περίμεναν στην είσοδο του συναυλικού χώρου τις δύο κόρες τους όταν σημειώθηκε η φονική έκρηξη. «Ακούστηκε ένας δυνατός ήχος, άνθρωποι έτρεχαν πανικόβλητοι και υπήρχε καπνός παντού. Η σύζυγος μου, μου ζήτησε να την βοηθήσω να ξαπλώσει στο έδαφος, τραυματίστηκε από την έκρηξη. Βρισκόμασταν μόλις τρία μέτρα μακριά από το σημείο που σημειώθηκε η έκρηξη. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σωθήκαμε». 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 

Εντοπίστηκε ο βομβιστής αυτοκτονίας στη συναυλία στο Μάντσεστερ - Όλες οι εξελίξεις

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ