Η εντυπωσιακή έγκυος ποζάρει & με photoshop φέρνει κοντά τον στρατιώτη σύζυγο της (Φωτό)

Ένα ερωτευμένο ζευγάρι μηδενίζει τις αποστάσεις και επανενώνεται μέσω της τέχνης της φωτογραφίας.

Η Veronica και ο Brandon Phillips περιμένουν το πρώτο τους παιδί, αλλά η Veronica είναι σήμερα στο σπίτι της στη Φλόριντα, ενώ ο Brandon υπηρετεί στην Air Force στο εξωτερικό. 

Εξαιτίας αυτού, έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης της και δεν μπορεί να είναι εκεί για τη γέννηση του μωρού τους.

Έτσι η Veronica σκέφτηκε να κάνει μία φωτογράφιση και να ενσωματώσει τον σύζυγό της σε αυτή, με τη βοήθεια του φωτογράφου Jennifer McMahon από το Μαιάμι της Φλόριντα.

"Μετά από να παίξω με αρκετές επεξεργασίες για λίγες μέρες και πολλές ώρες επεξεργασίας, ανέθεσα εκείνο που νόμιζα ότι είπε την καλύτερη ιστορία και θα προκαλούσε συγκίνηση σε όλους όσοι το είδαν".

"Είναι πολύ συνηθισμένο να φαίνεται ότι οι στρατιωτικοί σύζυγοι χάνουν τις εγκυμοσύνες ή τις γεννήσεις των παιδιών τους.

Έσπασε την καρδιά μου όταν η Βερόνικα μου είπε την ιστορία της. Δεν μπορώ να φανταστώ. Και για να σκεφτείς ότι είναι τακτικό φαινόμενο. Αυτό σημαίνει να υπηρετούμε τη χώρα μας.", δήλωσε ο Jennifer McMahon στη Huffington Post.

Το αποτέλεσμα ήταν τόσο όμορφο που ο φωτοράφος μοιράστηκε τις φωτογραφίες στο Instagram και στο Facebook.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ