Συμμορία γυναικών απήγαγε & βίασε 23χρονο νεαρό στη Νότια Αφρική- Τι κατήγγειλε

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Νότια Αφρική. 

Τρεις γυναίκες κατηγορούνται πως βίασαν κατ' εξακολούθηση έναν 23 χρονο.Όπως γνωστοποίησε η εκπρόσωπος της αστυνομίας της Πρετόρια στο Times Live, ο 23χρονος κατήγγειλε πως στις 19 Μαΐου επιβιβάστηκε σε ένα ταξί, στο οποίο επέβαιναν τρείς γυναίκες. Εκεί ξεκίνησε το ματύριό του.

Ενώ κινούνταν σε πολυσύχναστη συνοικία της πόλης, το ταξί άλλαξε κατεύθυνση και ο οδηγός του είπε να καθίσει στη θέση του συνοδηγού. Μία από τις γυναίκες του έκανε ένεση με άγνωστη ουσία και αυτός έχασε τις αισθήσεις του.

"Είπε ότι ξύπνησε σε ένα μονό κρεβάτι, σε άγνωστη τοποθεσία. Οι γυναίκες φέρονται να τον ανάγκασαν να πιει ένα ενεργειακό ποτό, πριν τον βιάσουν επανειλημμένως για τρεις ημέρες", δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο 23χρονος κατέφυγε στις αρχές, στις 22 Μαΐου όταν τον μετέφεραν και τον άφησαν στην περιοχή Benoni,  περίπου 48 χιλιόμετρα μακριά της Πρετόρια.

Ήταν "σοκαρισμένος" και έλαβε ιατρική περίθαλψη, όπως είπε η αστυνομία, τονίζοντας ότι "Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη όλα τα σεξουαλικά αδικήματα ανεξαρτήτως φύλου".

Οι αρχές διενεργούν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών γυναικών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ