Skype αλλιώς: Η Microsoft το επανασχεδιάζει και διευκολύνει την επικοινωνία

Η Microsoft ανανεώνει την εμφάνιση του Skype και προσφέρει ένα νέο τρόπο επικοινωνίας των χρηστών του. 

6 χρόνια μετά την εξαγορά του Skype, η Microsoft αποφάσισε να ανανεώσει την δημοφιλή υπηρεσία της, αλλάζοντας τον σχεδιασμό της αλλά και προσθέτοντας νέες σημαντικές λειτουργίες. 

Η επόμενη γενιά του Skype, δίνει για πρώτη φορά ιδιαίτερο βάρος στην κάμερα η οποία με τη λειτουργία capture, θυμίζει αρκετά το Snapchat και το Instagram, αφού από εκεί ο χρήστης μπορεί να τραβήξει και να στείλει μια φωτογραφία ή να κρατήσει πατημένο το κουμπί για να τραβήξει video. Επίσης θα έχει την επιλογή προθήκης stickers, κειμένου location κλπ πάνω στη φωτογραφία ή το βίντεο.

Εκτός όμως από το Capture το νέο Skype διαθέτει κι άλλες νέες λειτουργίες όπως είναι το Highlights που επιτρέπει στον χρήστη να ανεβάσει φωτογραφίες και videos για μερικές ώρες για να μπορούν να τις δουν οι φίλοι του και να αντιδράσουν με emojis, μηνύματα κλπ.

Η Microsoft θέλει να το μετατρέψει το Skype σε μια πλατφόρμα επικοινωνίας για να μπορεί να ανταγωνιστεί το WhatsApp, το Viber, το Facebook Messenger.

Για την ώρα οι χρήστες Android συσκευών μπορούν να δουν πρώτοι το νέο Skype και τις αλλαγές του, ενώ σύντομα η εφαρμογή θα ανανεωθεί και στις iOS συσκευές, καθώς και στα Windows αλλά και στο macOS.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ