Σε εφιάλτη μετατράπηκε το γαμήλιο ταξίδι Ελληνο-Καναδών στην Σαντορίνη όταν αρρώστησε ο γαμπρός

Μια αδιαθεσία για τον 33χρονο κόντεψε να αποβεί μοιραία.

Δύο τουρίστες, Έλληνες ομογενείς από το Γουίνιπεγκ του Καναδά επισκέφθηκαν τη χώρα μας τον Μάϊο, για τον γάμο τους. Για κακή του τύχη, ο γαμπρός, ομογενής από τον Καναδά, βρέθηκε να παλεύει για να κρατηθεί στη ζωή μετά από 2 σοβαρά χειρουργεία.

Σήμερα συνεχίζει να νοσηλεύεται με πνευμονία σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Η 28χρονη Στέφανι Σαρλάκη και ο 33χρονος Νικόλαος Σαρλάκης, ήδη παντρεμένοι στον Καναδά, είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν σε μια μικρή γαμήλια τελετή στη Σαλαμίνα και στη συνέχεια θα έκαναν γαμήλιο ταξίδι στα ελληνικά νησιά.

Όπως προγραμμάτιζαν, επρόκειτο να επιστρέψουν στο Γουίνιπεγκ στις 9 Ιουνίου, όμως μετά τα αναπάντεχα γεγονότα, δεν γνωρίζουν πότε ακριβώς θα μπορέσουν να επιστρέψουν.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στα μέσα ενημέρωσης η σύζυγός του, η πνευμονία εκδηλώθηκε μετά τη δεύτερη εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη ο ομογενής, και τώρα έχει να ξεπεράσει τη μόλυνση και υγρό στους πνεύμονες.

Στις 21 Μαϊου, το ζευγάρι ταξίδεψε με πλοίο στη Σαντορίνη όπου ο Νικόλαος άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία, να ανεβάζει πυρετό και να πονάει στην κοιλιά.

Σύμφωνα με το tornosnews.gr, το πρωί της επομένης, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης με ταξί - καθώς το νησί δεν διαθέτει ασθενοφόρο - όπου οι γιατροί υποπτεύθηκαν σκωληκοειδίτιδα και υπεβλήθη σε εγχείρηση. Ακολούθησε όμως και δεύτερη, αφού μετά την έξοδο από το νοσοκομείο, η κατάστασή του χειροτέρεψε.

Στη συνέχεια, αποφασίστηκε να μεταφερθεί με αεροσκάφος σε νοσοκομείο της Αθήνας με πυρετό και πνευμονία. Η κατάστασή του είναι σταθερή.

Η κάλυψη του κόστους νοσηλείας του Έλληνα ομογενή θα καλυφθούν από την ελληνική κυβέρνηση, ωστόσο η σύζυγός του δήλωσε ότι έχουν ήδη δαπανήσει 10.000 δολάρια σε επιπλέον έξοδα για τη νοσηλεία του. Η ταξιδιωτική ασφάλιση του ζευγαριού μέσω της Blue Cross, δε καλύπτει τα έξοδα διαμονής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ