Τραγωδία στο Μενίδι: Νεκρός από σφαίρα τελικά ο 11χρονος σε δημοτικό σχολείο- Έπεσε μπροστά στα μάτια των παιδιών & των γονιών

Το παιδί χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα και άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, από αδέσποτη σφαίρα φαίνεται να κατέληξε το 11χρονο αγόρι στο Μενίδι, ενώ μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ αυτή τη στιγμή προσπαθεί να βρει τον άνθρωπο που πυροβόλησε στην περιοχή.

Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης ένα 11χρονο αγόρι κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών επί της οδού Βαρελά.

Το παιδί λιποθύμησε στις 21.30 κατά τη διάρκεια γιορτής για τη λήξη της σχολικής περιόδου και έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος, παρουσία γονιών και συμμαθητών του. 

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, διασωληνομένο με τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και παρά τις προσπάθειες ανάνηψής  από τους γιατρούς το αγόρι κατέληξε.

Πληροφορίες  αναφέρουν ότι, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, ο θάνατος του παιδιού της πέμπτης Δημοτικού δεν προκλήθηκε από την πτώση και το τραύμα στο κεφάλι αλλά από άλλη αιτία, που μπορεί να είναι αυτή που προκάλεσε και τη λιποθυμία του παιδιού.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ