Γιορτάσαμε στο Flames της Βάρης με ωραίο κρετάκι & καλό κρασί (Φωτό)

Στο Flames πήγα με μία μεγάλη παρέα. Είναι ιδανικό για πολλά άτομα, αλλά με ένα περίεργο τρόπο ταυτόχρονα και για ρομαντικά τετ α τετ.

Η σάλα του είναι ευρύχωρη, με πολλή "διαφάνεια", θα καταλάβετε τι εννοώ όταν δείτε τις μεγάλες τζαμαρίες που δημιουργούν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα για να απολαύσετε το δείπνο ή το γεύμα σας.

Ένας καλός φίλος είχε γενέθλια και εγώ γιόρταζα. Εκεί διαλέξαμε να φάμε μία μεγάλη παρέα όλοι κρεατοφάγοι...

Το άλλο που μας άρεσε μέσα στο εστιατόριο είναι η μεγάλη μπάρα με δερμάτινα σκαμπό, που θυμίζει bar του  αμερικάνικου νότου.

Η σχέση με το δικό μας ...νότο είναι ότι βρίσκεται στα νότια προάστια, στη Βάρη, λίγο πριν από τα γνωστά κλασικά βλάχικα, και εκείνο ξεχωρίζει σαν "πρίγκιπας".

Οι άνθρωποι του Flames είναι εξειδικευμένοι να ξεχωρίζουν το καλό black angus, το περίφημο κρέας που ωριμάζει με ειδικό τρόπο και με τον οποίο εξοικειώθηκαν και εκείνοι που αγαπούν τη πινιάτα ή μία καλή μπριζόλα, ένα rib eye, η ενα  t-bone steak σωστά και καλά ψημένο.

Θα το συνοδεύσετε με θαυμάσιες σαλάτες, όλες πλυμένες στο χέρι, είναι κάτι στο οποίο επιμένουν όσοι βρίσκονται μέσα στην κουζίνα του Flames.

Εκείνο το βράδυ στο άνετο τραπέζι του Flames, το ένα πιάτο ήταν καλύτερο από το άλλο, ενώ το κόκκινο κρασί έφερε ευφορία στην συντροφιά .

Ο μάνατζερ του εστιατορίου, παλιός γνωστός από την τηλεόραση είναι ο Γιώργος  Αγγελίδης, μας καλωσόρισε με το ζεστό του χαμόγελο, κάτι σίγουρα ολοκληρώνει την καλή εικόνα που σχηματίσαμε για το Flames.

Το service ήταν θαυμάσιο, αφού τόσο η κυρία που είχε την ευθύνη για το τραπέζι μας, αλλά και ο μετρ, φρόντισαν να μη μας λείψει τίποτα, να έρχονται όλα στην ώρα τους, ενώ η διακριτικότητά τους μας επέτρεψε να αισθανθούμε ότι γιορτάζουμε στον δικό μας χώρο.

Το Flames είναι μία εξαιρετική πρόταση για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα καλοψημένο κρέας σε απόλυτα λογικές τιμές στα νότια προάστια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ