Ζώδια: Ο Δίας βρίσκεται σε ορθή πορεία στο Ζυγό - Πως θα επηρεαστούν τα ερωτικά & τα επαγγελματικά σας για αυτήν την εβδομάδα

Ο Δίας από το Ζυγό και σε ορθή φορά είναι ευεργετικός για τις σχέσεις και ας εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που υπάρχουν για επέκταση των υπαρχόντων είτε επαγγελματικών είτε ερωτικών.

Δίδυμοι, παρθένοι, τοξότες και ιχθύες γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο των ζωδίων είστε αυτοί που βλέπετε ότι η δική σας παρέμβαση στα γεγονότα είναι καθοριστικής σημασίας… 
 
Τι φέρνει λοιπόν η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο;
 
 

ΚΡΙΟΣ

Είστε σε μία φάση που γενικά είστε παρατηρητές και δεν είστε πρωταγωνιστές στα γεγονότα! Αυτό που κάνετε καλά είναι να συλλέγετε πληροφορίες και να τις αξιοποιείτε … 

Ερωτικά καλά κάνετε και νιώθετε πιο έντονα και βέβαια αποζητάτε να πάρετε το ίδιο ως ένδειξη ότι σας εκτιμάνε.
 
 
ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο νιώθετε ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που σας φαίνονται πιο όμορφα όπως και εσείς οι ίδιοι που νιώθετε ιδιαίτερα λαμπεροί αλλά και ότι τραβάτε τα βλέμματα πάνω σας σαν μαγνήτης! 

Ερωτικά πάντως είστε πιο διαθέσιμοι και γενικά πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε με έναν τρόπο αρκετά επιφυλακτικοί έως και να μην μπορείτε να κάνετε έξοδα ακόμα και αυτά που είναι αναγκαία.

Ερωτικά είστε περισσότερο τυχεροί αλλά είναι εύκολο να παρασυρθείτε και να ανοιχτείτε σε ένα φλερτ και να διακινδυνεύσετε μία σχέση σας γιατί δεν μπορείτε να καλυφτείτε.

 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Μία εβδομάδα με αρκετές δυσκολίες και το πρόβλημα είστε εσείς γιατί δεν είστε και τόσο άμεσοι στις αντιδράσεις σας ή δεν είστε και τόσο συγκεντρωμένοι !

Ερωτικά πάντως είστε πιο ανεξάρτητοι και σας ταιριάζουν και σχέσεις που έχουν περισσότερο το στοιχείο της φιλίας αλλά αυτό θέλει προσοχή.

 

ΛΕΩΝ

Θέματα καριέρας στην πρώτη γραμμή γιατί έχουν τόσο ενδιαφέρον όσο και μεγάλες ευκαιρίες για να αναδειχθείτε!

Ερωτικά υπάρχει μία δυσαναλογία στον τρόπο που διαχειρίζεστε τον χρόνο σας γιατί οι υποχρεώσεις σας απομακρύνουν.
  

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Δε σας πτοεί τίποτα και κυρίως τα ταξίδια που γενικά τα βλέπετε ως μοναδική ευκαιρία εκτόνωσης!

Μην αγνοείτε όμως τις οικογενειακές υποχρεώσεις ούτε τις επαγγελματικές… Ερωτικά είστε σε αναζήτηση γιατί εκεί που κατασταλάζετε ότι θα τηρήσετε μία στάση,μία εναλλακτική θα σας αρέσει περισσότερο.
 
 
ΖΥΓΟΣ

Είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας ακόμα και αν δεν έχετε συνειδητοποιήσει πλήρως την αναγκαιότητα αυτής της σιγουριάς!

Ερωτικά θέλετε να κάνετε εντύπωση αλλά αυτό θα γίνει με εύκολο τρόπο όταν γίνει τη σωστή χρονική στιγμή. Για αυτό φροντίστε να μάθετε αν υπάρχει η ανάλογη διάθεση. 
 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Είναι η αλήθεια ότι σας δίνουν περισσότερες αρμοδιότητες στην εργασία σας και γενικά αναπτύσσεται ένα κλίμα συνεργασίας που σας αρέσει περισσότερο!

Ερωτικά πάντως έχετε αμφιβολίες ή έστω και περιορισμούς που δε σας αφήνουν να κινηθείτε ακριβώς όπως θα θέλατε. 
 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά νιώθετε ότι υπάρχουν ευκαιρίες αλλά ειδικά πιστεύετε ότι στην εργασία σας πρέπει να βάλετε νέους στόχους και μάλλον θα είναι αρκετά αισιόδοξοι για να τους !

Ερωτικά έχετε επιφυλάξεις και κυρίως έχετε περιορίσει τη διάθεση για διασκέδαση χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχετε εξάρσεις.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ερωτική είναι αυτή η εβδομάδα αλλά αυτή η χαλαρή σας διάθεση μπορεί να σας κάνει και να πιστεύετε ότι ζείτε το τώρα χωρίς να σκέφτεστε καθόλου το μέλλον!

Ερωτικά πάντως κάτι θέλετε να το αλλάξετε οριστικά αν και  ακόμα το επεξεργάζεστε .. Είστε  όμως σε καλό δρόμο. 
 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά σας αρέσει και το σπίτι και η διασκέδαση αυτή την εβδομάδα και επικρατέστερη είναι η διασκέδαση και αυτή θα επιλέξετε …

Ερωτικά έχετε έναν ακαταμάχητο επικοινωνιακό τρόπο αρκεί να ξέρετε να τον διαχειριστείτε σωστά και στις σωστές δόσεις και να μη δώσετε κάτι παραπάνω, σύμφωνα με το astrologos.gr.
 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι που όταν ερωτεύεστε δεν μπορείτε να το ελέγξετε αλλά δε θέλετε να το εκδηλώσετε κιόλας για να μη δώσετε πόντους στους άλλους και σας θεωρήσουν δεδομένους…

Ερωτικά λοιπόν είστε άτολμοι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε νιώθετε έντονα.

Επαγγελματικά η επίτευξη της συμφωνίας είναι σημαντική.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ