Την λένε Ολυμπίου ή Corinne Olympios: Η Ελληνοαμερικανίδα έκανε έρωτα με συμπαίκτη της στην πισίνα & το ριάλιτι την έκοψε

Το μοντέλο ελληνικής καταγωγής που επελέγη να εμφανιστεί σε αμερικανικό reality, μπήκε στην πισίνα και επιδόθηκε σε αχαλίνωτο σεξ με τον παρτενέρ της.

Η Ελληνοαμερικανίδα Corinne Olympios έφερε τα πάνω-κάτω στην παραγωγή του ριάλιτι σόου Bachelor in Paradise, αφού έκανε σεξ με έναν από τους συμπαίκτες της μέσα στην πισίνα.

Το ριάλιτι παρουσιάζει έναν ή περισσότερους άνδρες που καλούνται να επιλέξουν τη σύντροφό τους και να περάσουν μαζί της χρόνο ώστε να δουν αν μπορούν να γίνουν ζευγάρι.

Η φετινή σεζόν θα γυριζόταν στο εξωτικό Μεξικό και μια από τις αιθέριες υπάρξεις της εκπομπής, η Corine Olympios, μοντέλο ελληνικής καταγωγής έγινε μήλον της έριδος για την παραγωγή που αισθάνθηκε προσβεβλημένη, σκανδαλίστηκε ιδιαιτέρως και εν τέλει αποφάσισε να "ρίξει μαύρο" στην εκπομπή, πριν καλά - καλά κάνει πρεμιέρα.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρία παραγωγής δηλώνει πως υπέπεσαν στην αντίληψή της "κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά στα γυρίσματα του Bachelor In Paradise στο Μεξικό. Ματαιώσαμε την παραγωγή και διεξάγουμε έρευνες για αυτές τις κατηγορίες".

 

I gave a fuck once, it was terrible. ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Corinne Olympios (@colympios) στις

Μετά την ανακοίνωση της παραγωγής, την ίδια ημέρα οι συμμετέχοντες στο ριάλιτι εθεάθησαν στο αεροδρόμιο της περιοχής να παίρνουν πρόωρα το δρόμο του γυρισμού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ