Vintage beauty pics: Πέθανε στα 73 της η μούσα των Rolling Stones & εκρηκτική Barbarella, γκουρού του style, μοντέλο-ηθοποιός

Η Ανίτα Πάλενμπεργκ, μούσα των Rolling Stones και ηθοποιός της ταινίας Barbarella πέθανε σε ηλικία 73 ετών.
 

Η 73χρονη γκουρού του style έφυγε από την ζωή, και οι αιτίες θανάτου δεν είναι ακόμη γνωστές.

Ο θάνατος της εκρηκτικής Barbarella σκόρπισε την θλίψη σε πολλούς φίλους της, όπως και η ηθοποιός Στέλλα Σνάμπελ που επιβεβαίωσε το γεγονός μέσω ίνσταγκραμ.

Εργάστηκε κυρίως ως μοντέλο και ηθοποιός και είχε ρόλους στις ταινίες Barbarella και της Performance με τον Μικ Τζάγκερ.

Ήταν σύντροφος του κιθαρίστα των Rolling Stones, Μπράιαν Τζόουνς, αλλά τον άφησε για το άλλο μέλος του συγκροτήματος, τον κιθαρίστα Κιθ Ρίτσαρντς. 

Η Ανίτα Πάλενμπεργκ και ο Κιθ Ρίτσαρντς απέκτησαν τρία παιδιά, τον Μάρλον, την Άντζελα και την Τάρα. Ο Τάρα πέθανε από πνευμονία 10 εβδομάδες μετά τη γέννησή του.

Οι Πάλενμπεργκ και Ρίτσαρντς αγωνίστηκαν με τον εθισμό στην ηρωίνη και απέφυγαν παρά λίγο τη φυλακή αφού βρέθηκαν στην κατοχή τους ναρκωτικά κατά τη διάρκεια επεισοδίου στο Τορόντο.

Αν και το ζευγάρι τελικά χώρισε, διατήρησε στενές σχέσεις.

«Ήταν δύσκολο», δήλωσε ο Ρίτσαρντς το 2010 αναφερόμενος στον χωρισμό. «Παράλληλα, υπάρχει μια υποβόσκουσα αγάπη που ξεπερνά όλα τα άλλα πράγματα. Μπορώ να πω "Σ 'αγαπώ, απλά δεν θα ζήσω μαζί σου ". Και τώρα είμαστε υπερήφανοι παππούδες, κάτι που ποτέ δεν είχαμε φανταστεί ότι θα γίνει».

Η Πάλενπμεργκ πέρασε το τελευταίο διάστημα της ζωής της αναπτύσσοντας αγάπη για την τέχνη και την κηπουρική.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ