Δεν χρειάζεται πια να αναρωτιέσαι - Μάθε τι δεν θέλουν οι άντρες από μία σχέση και απέφυγέ τα

Μια από τις ερωτήσεις που είναι δύσκολο να απαντηθούν είναι “Τι θέλουν οι άντρες από μία σχέση;”

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές ούτε οι ίδιοι ξέρουν, όμως, ξέρουν καλά τι δεν θέλουν.

Οπότε μην αναρωτιέσαι άδικα και, κυρίως, μην νομίζεις ότι φταις εσύ που δεν καταλαβαίνεις. Μην νομίζεις ότι ξέρουν και δεν θέλουν να στο πούνε.

Αυτά είναι 15 πράγματα που δεν θέλει ο άντρας να κάνεις στη σχέση.

 

1. Να ανακατεύεσαι σε κάθε πτυχή της ζωής του. Αν δεν μοιράζεται τα πάντα μαζί σου, δεν σημαίνει ότι δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης. Μπορεί απλά να φοβάται ότι τα δίνει όλα στη σχέση και δεν κρατάει κάτι για τον εαυτό του.

2. Να προσπαθείς να τον ελέγξεις. Ο άντρας δεν θέλει να νιώθει ότι τον σέρνεις από τη μύτη ή να του λες τι να κάνει. Θέλει να νιώθει βασιλιάς στο κάστρο του και δεν θέλει να έχει μια βασίλισσα που, κάθε λίγο και λιγάκι, θα τον εκθρονίζει.

3. Να αποφασίζεις για αυτόν. Κάποιες φορές, είναι ok να κανονίζεις μια εκδρομούλα χωρίς να τον ρωτήσεις, αλλά σε γενικές γραμμές θέλει να αποφασίζει μόνος του.

4. Να προσπαθείς να τον αλλάξεις. Μπορεί να φαίνεται αδαής, έχει όμως τρομερή διαίσθηση. Αν προσπαθήσεις να τον αλλάξεις θα το καταλάβει.

Όλες οι γυναίκες έχουν την τάση, να προσπαθούν να “γυαλίσουν” λίγο τους άντρες τους, να τους “λειάνουν”. Αλλά ο άντρας θέλει να τον αγαπούν απλά για αυτό που είναι, με τα καλά του και τα στραβά του.

5. Να τον αναγκάζεις να κάνει παρέα με τον άντρα της κολλητής σου. Αν δεν έχουν κάτι κοινό, δεν πρόκειται να κάνουν παρέα.

6. Να του κάνεις διαρκώς ερωτήσεις. Ο άντρας δεν νιώθει άνετα όταν τον ρωτάς, όχι για τα καθημερινά πράγματα, αλλά όταν προσπαθείς να εμβαθύνεις τη σχέση σας και να μάθεις τα συναισθήματά του. Απλά δεν καταλαβαίνει τις ερωτήσεις σου και δεν ξέρει τι να απαντήσει. Οπότε μην επιμένεις.

7. Να τον προσβάλεις ή να τον κακολογείς στους άλλους. Ακόμα κι αν είχε ένα αστείο ατύχημα ή αν του συνέβη κάτι κωμικό, μην λες την ιστορία στους άλλους. Αν θέλει, θα την πει ο ίδιος.

8. Να δείχνεις συνέχεια δυστυχισμένη. Ο άντρας θέλει η γυναίκα του να είναι ευτυχισμένη. Νιώθει ότι είναι δική του ευθύνη να σε έχει στα πούπουλα. Αν περνάς μια δύσκολη φάση, ξεκαθάρισέ του ότι δεν φταίει αυτός.

9. Να φοράς διαρκώς φόρμες. Σίγουρα πρέπει να νιώθεις άνετα στην καθημερινότητά σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάρεις κιλά και η φόρμα θα γίνει το επίσημό σου ένδυμα. Ο άντρας θέλει να ζει με τη γυναίκα που είδε την πρώτη φορά.

10. Να θέλεις να ακολουθήσεις όταν βγαίνει με τους φίλους του. Αν δεν είσαι καλεσμένη είναι επειδή η έξοδος είναι αποκλειστικά για άντρες.

11. Να σκέφτεσαι ότι έχει κάτι στο μυαλό του. Αν δεν μιλάει και είναι ήσυχος, δεν σημαίνει ότι κάτι έχει, ότι είναι θυμωμένος ή κάτι σκέφτεται. Απλά απολαμβάνει την ηρεμία του.

12. Να πηγαίνει για ψώνια μαζί σου. Μην τον αναγκάζεις να υποστεί αυτό το μαρτύριο. Είναι ένα βασανιστήριο, είναι βαρετό για αυτόν να γυρίζει με τις ώρες στα μαγαζιά, να κρατάει τις τσάντες ενώ εσύ δοκιμάζεις ατέλειωτα παπούτσια και, κυρίως, να του ζητάς να σου πει τη γνώμη του.

13. Να ζει με τον Δόκτωρ Τζέκιλ και τον κύριο Χάιντ. Σίγουρα, εκείνες οι μέρες είναι δύσκολες για σένα, αλλά το ίδιο ισχύει και για αυτόν. Αυτή η περίοδος, έχει τα πάνω και τα κάτω της, αλλά τουλάχιστον εσύ ξέρεις πότε πλησιάζει.

Ο άντρας με το ζόρι θυμάται την επέτειό σας, πόσο μάλλον τον κύκλο σου. Οπότε είναι δύσκολο να παρακολουθήσει τις αλλαγές στη διάθεσή σου.

14. Να σε βλέπει να κλαις. Οι άντρες μισούν τα δάκρυα. Νιώθουν ένοχοι, οπότε μην το χρησιμοποιείς σαν όπλο. Τον ξενερώνεις.

15. Να του θυμίζεις διαρκώς τα λάθη του. Ο άντρας δεν θέλει να ακούει για τις αποτυχίες του, για τις λανθασμένες του επιλογές, για τα πράγματα που χάλασε και πρέπει να φτιάξει.

Το μόνο που θέλει είναι ηρεμία. Οι άντρες δεν θέλουν να μαλώνουν, να διαφωνούν ή να φωνάζουν. Τους αρέσει η σταθερότητα και να νιώθουν ότι τους αγαπούν αληθινά, όπως αναφέρει το tsemperlidou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ