Τσίπρας σε Θεοδωράκη: "Έχεις αδυνατίσει, μην ανησυχείς εδώ θα σε ταΐσουμε"

Ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Ποταμιού στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών για Κυπριακό και Eurogroup.

Υποδεχόμενος τον κ. Θεοδωράκη χθες το βράδυ, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον ρώτησε για την περιπέτεια της υγείας του, λέγοντας «βλέπω ότι έχεις αδυνατίσει. Μην ανησυχείς εδώ θα σε ταΐσουμε».

Η στιχομυθία αυτή έγινε με αφορμή την συνάντηση του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη με τον πρωθυπουργό.

Και οι δύο εξέφρασαν την στήριξή τους στον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη και στις προσπάθειές του για εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό στο πλαίσιο των επαφών του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά με την απόφαση του Eurogroup και τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως το ζήτημα της λύσης έχει περάσει εδώ και αρκετό καιρό στην απέναντι πλευρά, ενώ υπογράμμισε πως Ελλάδα και Κύπρος μπορούν να αξιοποιήσουν την ευρωπαϊκή τους θέση. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή για τα βρεθεί λύση, προσέθεσε ο πρωθυπουργός.

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε πως πρέπει να απομονωθούν οι εθνικιστές, ενώ σημείωσε πως υπάρχουν και στην Ελλάδα ορισμένοι που δεν επιθυμούν λύση στο Κυπριακό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ