Story of the day: Πέθανε μόλις 34 ετών η πανέμορφη Γιαπωνέζα παρουσιάστρια - Έγραφε για τον καρκίνο που τελικά τη νίκησε

Η Μάο Κομπαγιάσι ήταν εκφωνήτρια ειδήσεων και ηθοποιός. Ήταν περισσότερο όμως γνωστή στην Ιαπωνία για το μπλογκ της, στο οποίο έγραφε για τον καρκίνο.

Έπασχε η ίδια από καρκίνο και η απόφασή της να μοιραστεί προσωπικά προβλήματα τάραξε την κοινή γνώμη της Ιαπωνίας, αφού αυτό δεν είναι κάτι σύνηθες.

Η 34χρονη, που το 2016 είχε συμπεριληφθεί στις «100 Γυναίκες» του BBC, έφυγε από τη ζωή στο σπίτι της στο Τόκιο.

Η Κομπαγιάσι σύμφωνα με το asahi.com, δεν είχε εκμυστηρευτεί στο κοινό τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού, φοβούμενη πως θα συνδεθεί με την ασθένεια ενώ εκείνη προσπαθούσε να δώσει την εικόνα της «τέλειας μητέρας».

«Κατηγορούσα τον εαυτό μου και με θεωρούσα αποτυχημένη επειδή δεν μπορούσα πια να ζω όπως πριν. Κρυβόμουν πίσω από τον πόνο μου» είχε γράψει πέρσι στο BBC.

Όταν όμως ένα ιαπωνικό μέσο ενημέρωσης δημοσίευσε ένα ρεπορτάζ για την ασθένειά της, τότε αποφάσισε κι εκείνη να «βγει στο φως».

Η τελευταία της ανάρτηση δημοσιεύτηκε την Τρίτη, κι έγραφε πόσο της άρεσε η γεύση της πορτοκαλάδας που της είχε στύψει η μητέρα της.

«Η Μάο μπορούσε να μιλήσει την Τρίτη αλλά χθες δεν μπορούσε. Την ώρα που "έφευγε" με κοίταζε. Είπε "σ’ αγαπώ" και τη χάσαμε…» περιέγραψε ο σύζυγός της.
«Πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο, πίστευε πως θα μπορούσε να βοηθήσει άλλους ανθρώπους εάν ανάρρωνε και μοιραζόταν το πρόβλημα της μέσα από το μπλογκ της».

Η 34χρονη αφήνει πίσω της τον άνδρα της και δύο παιδιά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ