Ο διεθνής Γιώργος Χωραφάς δηλώνει: "Είμαι ερωτευμένος 40 χρόνια με τη γυναίκα μου"

"Ακόμα την ανακαλύπτω, ακόμα μου είναι μυστήριο, νομίζω ότι και για εκείνη ισχύει το ίδιο. Είμαστε πολύ διαφορετικοί, παρόλο που έχουμε τα ίδια ενδιαφέρον. Είμαστε ερωτευμένοι.", δήλωσε οο ηθοποιός για την σύζυγό του.

Ο Γιώργος Χωραφάς μίλησε στο "Λοιπόν" για τη ζωή του στη Γαλλία και για την καριέρα ανάμεσα στην Πόλη του Φωτός και στην Ελλάδα, καθώς και για την σχέση με την γυναίκα του Ροζαλίν που είναι μαζί τα τελευταία 40 χρόνια.

 

-Μένετε μόνιμα στη Γαλλία και η καριέρα σας μοιράζεται ανάμεσα στο εξωτερικό και στην Ελλάδα.

Όντως συμβαίνει αυτό. Μένω με τη σύζυγο μου και τα δύο μου παιδιά μόνιμα στη Γαλλία και η καριέρα μου μοιράζεται εδώ, εκεί κι αλλού. 

Κάνω διεθνή καριέρα,  αναγκαστικά, γιατί  τους ρόλους που θα ήθελα    ατό γαλλικό κινηματογράφο μπορών να τους διεκδικήσω, λόγω    φάτσας, λόγω της καταγωγής μου. 

Μιλάω καλά τη γαλλική γλώσσα αλλά είναι πιο... κλειστές οι πόρτες στη Γαλλία. Εκεί συνήθως έχω παίξει τους ξένους, αλλοδαπούς με προφορά. Στην τηλεόραση με έχουν δεχθεί, λίγο, σαν Γάλλο. 

Έχω παίξει ρόλους γραμμένους για Γάλλους, όπως και στο θέατρο, αλλά σπάνια στον κινηματογράφο. Στη Γαλλία είναι εθνικό ζήτημα. (Γέλια.) Αναγκάστηκα να πάω να ψάξω αλλού για μεγάλους, ενδιαφέροντες και κεντρικούς ρόλους.

 

-Πού τους βρήκατε αυτούς κ τους ρόλους;

Στην Ισπανία, την Αμερική, τη Γερμανία, την Αγγλία, αλλά και την Ελλάδα. Το όνειρο μου έχει πραγματοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό. Τώρα μπορώ να πω εγώ την ιστορία, να τη διηγηθώ, να τη σκηνοθετήσω. 

 

-Σας ευχαριστεί που τα παιδιά σας ασχολούνται με το δικό σας επαγγελματικό χώρο, το θέλατε;

Πολύ, το ήθελα βεβαίως, τους «πέρασα» κάποια μηνύματα, γνώσεις, δεν μυθοποιήθηκα, απομυθοποίησα τη δουλειά μου γι' αυτούς. 

Πολλές φορές ήρθαν σε γυρίσματα που ήταν πολύ μακριά. Οργανωθήκαμε με τη γυναίκα μου να πάρουν τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα μία εβδομάδα πριν και μία μετά άδεια από το σχολείο. Παίρναμε τα μαθήματα από το σχολείο και διάβαζαν όπου ήμασταν. Η γυναίκα μου ήταν σύμμαχος μου σε όλα.

 

-Πόσα χρόνια διατηρείτε αυτή την όμορφη σχέση;

Πάνω από 40 χρόνια είμαστε μαζί με τη γυναίκα μου. Έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα, εκείνη γράφει για θέατρο, έτσι γνωριστήκαμε. Είναι Αμερικανίδα. 

Έφυγε από την Αμερική και ήρθε στη Γαλλία, συναντηθήκαμε κι έμεινε εκεί. Ακόμα την ανακαλύπτω, ακόμα μου είναι μυστήριο, νομίζω ότι και για εκείνη ισχύει το ίδιο. Είμαστε πολύ διαφορετικοί, παρόλο που έχουμε τα ίδια ενδιαφέρον. Είμαστε ερωτευμένοι.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ