Αυτός ο πατέρας ταξίδεψε χιλιάδες μίλια με ποδήλατο για να ακούσει την καρδιά της νεκρής κόρης του

Ο Μπιλ Κόνερ μπορεί να έχασε την αγαπημένη του κόρη, συναντήθηκε όμως ξανά μαζί της μέσα από την καρδιά της σε άλλο σώμα.

Η κόρη του Μπιλ Κόνερ, Άμπι, έχοντας μη αναστρέψιμη εγκεφαλική βλάβη βρέθηκε αναίσθητη σε πισίνα κατά τη διάρκεια χειμερινών διακοπών στο Κανκούν.

Η νεαρή δεν μπόρεσε να σωθεί, ήταν όμως δωρητής οργάνων και έτσι η οικογένειά της αποφάσισε να δωρήσει τα όργανά της σε τέσσερις ανθρώπους και η καρδιά της Αμπι, μεταμοσχεύθηκε σε έναν άνδρα που του απέμεναν μόλις 10 ημέρες ζωής.

Στη γιορτή του πατέρα, ο Μπιλ Κόνερ πήρε μια συγκινητική απόφαση. Διέσχισε 1,400 μίλια με ποδήλατο, προκειμένου να συναντήσει τον λήπτη της καρδιάς της αδικοχαμένης του κόρης και να την ακούσει ξανά να χτυπά -για πρώτη φορά μετά το θάνατό της.

Οταν οι δύο άντρες βρέθηκαν από κοντά, ο Μπιλ Κόνερ αγκάλιασε το λήπτη και χρησιμοποίησε ένα στηθοσκόπιο για να ακούσει την καρδιά της κόρης του στο στήθος του.

«Γνωρίζοντας ότι είναι ζωντανός χάρη στην Αμπι, η Αμπι είναι ζωντανή μέσα από εκείνον -είναι η καρδιά της που τον βοηθάει να στέκεται όρθιος. Είμαι χαρούμενος για εκείνον και την οικογένεια του και ταυτόχρονα ήταν μια στιγμή για να ενωθώ ξανά με την κόρη μου», είπε ο Μπιλ Κόνερ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ