"To πλοίο της αγάπης" έβαλε πλώρη για Κυκλάδες: 350 ζευγάρια θα απολαύσουν ένα ατελείωτο ερωτικό ταξίδι - (Φωτό & Βίντεο)

Την Τετάρτη το απόγευμα το «Azamara Quest Review» ξεκίνησε το ταξίδι του από τον Πειραιά με προορισμό τις Κυκλάδες.

Το... "πλοίο της αγάπης" φιλοξενεί 350 ζευγάρια τα οποία θα ανταλλάξουν ερωτικούς συντρόφους, ενώ απολαμβάνουν τον ήλιο και το απέραντο ελληνικό γαλάζιο.

Την Πέμπτη αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι της Σύρου, όπου και θα παραμείνει για 12 ώρες και στην πορεία θα κατευθυνθεί σε Μύκονο, Πάρο, Ρόδο, Μαρμαρίδα, Σαντορίνη, Χανιά και θα επιστρέψει στην Αθήνα την επόμενη Τετάρτη.

Μεταξύ των 700 επιβατών του κρουαζιερόπλοιου είναι ζάμπλουτοι Αμερικανοί και Ευρωπαίοι επιχειρηματίες, γνωστοί αθλητές, top models και γνωστά ονόματα της ξένης showbiz με «βαριά» πορτοφόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cyclades24.gr, στη ροζ λίστα περιλαμβάνονται άτομα υπεράνω υποψίας, τα οποία δεν μπορούν να αντισταθούν στο πάθος τους για ανταλλαγές ερωτικών συντρόφων, αλλά προσπαθούν να το κρατήσουν μακριά από τους περίεργους και για τον λόγο αυτόν κρατούν κρυφή τη συμμετοχή τους στο ταξίδι με το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο.

 

Η διάρκειά του είναι οκτώ μέρες και θα έχει ως περιεχόμενο αχαλίνωτο σεξ, ερωτικά παιχνίδια και live ερωτικά σόου.



 

Υπεύθυνη για τις κρατήσεις ήταν η ολλανδικής καταγωγής ιστοσελίδα ανταλλαγής συντρόφων sdc.com και κάθε εισιτήριο ανερχόταν στα 2.349 δολάρια το άτομο.

Φωτογραφίες και βίντεο: Cyclades24.gr



 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ