Η Ελένη Τσολάκη παντρεύεται τον Παύλο της - 16 Σεπτεμβρίου ο γάμος με τον ευτυχή επιχειρηματία

Γάμος προ των πυλών για την παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη που είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η Ελένη Τσολάκη φαίνεται πως είναι "στα πάνω της" και πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Η παρουσιάστρια του Alpha, έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Παύλου Πετρουλάκη και όπως όλα δείχνουν η σχέση τους θα επισημοποιηθεί.

Η Ελένη και ο σύντροφος της διατηρούν χαμηλούς τόνους στα Μέσα, καθώς δεν αρέσκονται στο να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή. Αξιοσημείωτο είναι ότι η παρουσιάστρια δεν αναφέρεται ποτέ σε αυτό, δεν κοινοποιεί φωτογραφίες τους στα social media και οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες.

Το επόμενο βήμα ήδη έχει γίνει και η Ελένη με τον Παύλο, ζουν κάτω από την ίδια στέγη, εδώ και αρκετό καιρό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, η όμορφη παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας θα παντρευτούν στις 16 Σεπτεμβρίου.

Τελικά η ημερομηνία βρέθηκε και όλα δείχνουν πως το ζευγάρι θα ενώσουν τις ζωές τους, μετά το πέρας του καλοκαιριού, καθώς και οι δυο τους θέλουν να κάνουν διακοπές. “Δεν θέλουν να ασχοληθούν ολόκληρο το καλοκαίρι με τον γάμο τους, έχουν ανάγκη και οι δύο από διακοπές”.
Το σίγουρο είναι ότι η τελετή θα γίνει στην Αθήνα και η Ελένη έχει ξεκινήσει ήδη τις πρόβες νυφικού, το οποίο θα υπογράψει ο οίκος Pronovias ενώ τα μαλλιά και το μακιγιάζ θα επιμεληθεί ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ