Μακιγιάζ για γαλάζια μάτια: 30+1 προτάσεις για τις γυναίκες που έχουν τη θάλασσα στο βλέμμα τους!

Το χρώμα της ίριδας είναι ένας από τους καθοριστικούς παράγοντες για την επιλογή της ιδανικής απόχρωσης σκιάς για τα μάτια σας.

Πολλές γυναίκες όταν επιλέγουν το μακιγιάζ τους δεν δίνουν βάση στο χρώμα των ματιών τους. Επιλέγουν απλά να εφαρμόσουν τα κορυφαία χρώματα της σεζόν και δεν σκέφτονται καθόλου τα μάτια τους.

Θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως αυτό που ταιριάζει σε κάποια γυναίκα με καστανά μάτια, μπορεί να μην ταιριάζει σε κάποια με άλλο χρώμα ματιών. Καθένας είναι διαφορετικός και θα πρέπει να γνωρίζετε ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που θα τα τονίσει και θα κάνει το βλέμμα σας εκθαμβωτικό.

Οι φυσικοί και γήινοι τόνοι τείνουν να ταιριάζουν υπέροχα με κάθε χρώμα ματιών, ωστόσο μπορείτε πάντα να επιλέξετε πιο φωτεινές ή σκούρες αποχρώσεις. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε glitter με πολλές και διάφορες μεθόδους και στυλ, όπως δημοσιεύει το beautetinkyriaki.gr

Όταν ετοιμαζόμαστε για την έξοδο μας, θέλουμε να νιώθουμε υπέροχες και όταν το νιώθουμε αυτό, ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση μας. Δείτε λοιπόν μια σειρά από διαφορετικά χρώματα και εφέ που θα δημιουργήσουν ένα εκθαμβωτικό μακιγιάζ για γαλάζια μάτια.

1. Μάτια με χρυσό glitter

Η χρυσή σκιά με glitter ταιριάζει απόλυτα με τα γαλάζια μάτια και είναι εκπληκτική.

Φέρτε τη λάμψη στα μάτια σας, με αυτή την πανέμορφη σκιά ματιών σε χρυσό. Αυτή που χρησιμοποιείται στη φωτογραφία είναι μια πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση του χρυσού. Αυτό το μακιγιάζ για γαλάζια μάτια θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το βλέμμα σας. Ωστόσο, επειδή αυτό το μακιγιάζ ματιών είναι αρκετά βαρύ, θα πρέπει στα χείλη να επιλέξετε μια πιο απαλή – nude απόχρωση κραγιόν.

2. Χρυσό και ροδακινί μακιγιάζ ματιών

Ο συνδυασμός του χρυσού με το ροδακινί δημιουργεί ένα υπέροχο εκλεπτυσμένο μακιγιάζ για γαλάζια μάτια.

Είναι ο τέλειος τρόπος για να «ανοίξετε» τα μάτια σας. Κάντε μια γραμμή με ένα μολύβι ματιών σε ροδακινί απόχρωση στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου σας και προσθέστε μια ροδακινί σκιά ματιών στα βλέφαρα σας. Η απόχρωση της σκιάς που χρησιμοποιείται στην παραπάνω φωτογραφία, είναι ένας τόνος μεταξύ του ροζ και του ροδακινί που βασίζεται περισσότερο στο ροζ, παρά στο πορτοκαλί.

3. Tutorial για ουδέτερο μακιγιάζ ματιών

Αν έχετε ανοιχτόχρωμα μπλε μάτια, οι ουδέτεροι τόνοι δείχνουν εκθαμβωτικοί.

Δεν υπάρχει λόγος για ένα βαρύ μακιγιάζ με έντονα χρώματα για να αναδείξετε τα υπέροχα μάτια σας. Οι γήινοι και ουδέτεροι τόνοι είναι εκπληκτικοί. Αν θέλετε να φορέσετε ζωηρά χρώματα, μπορείτε να φορέσετε ένα γλυκό κόκκινο κραγιόν, το οποίο θα φωτίσει την εμφάνιση σας. Μην ξεγελαστείτε από τα βασικά χρώματα σκιών, εμπιστευτείτε μας και δοκιμάστε το. Θα εκπλαγείτε και θα λατρέψετε το φυσικό look.

4. Glitter με ροζ χρυσό στα μάτια

Ο ροζ χρυσός είναι παντού. Πρόκειται για μια τάση που εμφανίζεται παντού και δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Είναι τόσο όμορφη απόχρωση και τόσο girly. Και όπως θα δείτε η απόχρωση αυτή μπορεί να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό μακιγιάζ για γαλάζια μάτια.

5. Smokey eyes με μπλε και μωβ

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα χρωματιστό και καλοκαιρινό μακιγιάζ για γαλάζια μάτια, το παραπάνω είναι αυτό που ψάχνετε.

Παραδόξως, τα μπλε και μοβ χρώματα ταιριάζουν πολύ ωραία με τα γαλανά μάτια. Αλλά ο κανόνας που θα κάνει το αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό λέει να αναμειγνύετε πολύ καλά τα χρώματα για να δημιουργήσετε ένα smokey eyes! Πρόκειται για ένα υπέροχο μακιγιάζ για γαλάζια μάτια που μπορεί να φορεθεί τόσο την ημέρα όσο και την νύχτα!

6. Tutorial για μαύρο Smokey Eye

Όλοι γνωρίζουμε πως το μαύρο ταιριάζει με κάθε χρώμα ματιών, ιδιαίτερα όμως με τα μπλε μάτια!

Η μαύρη σκιά δείχνει σκούρα και μυστηριώδης, αναδεικνύοντας τα σέξι γαλανά μάτια. Δείτε λοιπόν ένα εκπληκτικό μαύρο smokey look με μια δόση glitter. Πρόκειται για ένα glamourous και όμορφο μακιγιάζ για γαλάζια μάτια.

7. Χάλκινο Smokey eye

Όπως ο ροζ χρυσός, το χρώμα του χαλκού είναι επίσης τάση και γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές με το πέρασμα των χρόνων.

Τα γαλανά μάτια σε συνδυασμό με μια εντυπωσιακή χάλκινη σκιά που γυαλίζει δείχνουν απίστευτα όμορφα. Το χρώμα του χαλκού προσθέτει αμέσως μια λάμψη στα μάτια σας και κάνει τα γαλάζια μάτια να δείχνουν εκπληκτικά.

8. Ασπρόμαυρο eyeliner

Αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό προκειμένου να δημιουργήσετε ένα εκθαμβωτικό μακιγιάζ για γαλάζια μάτια, το συγκεκριμένο είναι ιδανικό. Συνδυάζοντας το μαύρο και το λευκό eyeliner, θα κάνετε ένα πρωινό προς βραδινό look που θα δείχνει τέλειο κατά την διάρκεια της μέρας. Σιγουρευτείτε πως εφαρμόσατε το λευκό eyeliner στην κάτω εσωτερική γραμμή των βλεφαρίδων σας για να κάνετε τα μάτια σας πιο ανοιχτά. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό μακιγιάζ για γαλάζια μάτια ιδανικό για οποιοδήποτε φεστιβάλ ή μια χαλαρή βόλτα στην παραλία!

9. Μεταλλικά ασημί μάτια

Το ασημί χρώμα λειτουργεί εξίσου καλά όπως οι ουδέτερες αποχρώσεις και το χρώμα του χαλκού.

Η μόνη διαφορά είναι πως η συγκεκριμένη σκιά είναι ήδη φωτεινή και επομένως θα φωτίσει τα μάτια σας και δεν θα δώσει αυτό το σκούρο και μυστηριώδες look. Πρόκειται για μια υπέροχη σκιά ματιών για πάρτι, όπως και για μια χαλαρωτική στιγμή στον ήλιο.

10. Σκούρα πράσινα μάτια με glitter

Τα σκούρα χρώματα είναι ιδανικά για τα ανοιχτόχρωμα μπλε μάτια.

Αυτός ο σκούρος πράσινος με glitter συνδυασμός θα τονίσει τα μάτια με γαλανό χρώμα και θα προσθέσει μια δόση λάμψης. Για να δημιουργήσετε ένα σκούρο αλλά με «ανοιχτά» μάτια μακιγιάζ για γαλάζια μάτια, σιγουρευτείτε πως έχετε προσθέσει λίγο λευκό στις γωνίες των ματιών σας. Αυτό θα μειώσει λίγο το σκούρο χρώμα. Ολοκληρώστε το υπέροχο μακιγιάζ σας με ένα ανοιχτόχρωμο κραγιόν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ