Ζώδια: Ποιες είναι οι πλέον σημαντικές πλανητικές όψεις του μήνα και πως αυτές μας επηρεάζουν;

Δείτε ποιες θα είναι οι σημαντικότερες κινήσεις των πλανητών για τον Ιούλιο 2017!

Στην καρδιά του καλοκαιριού πλέον υποδεχόμαστε τον, όπως πάντα, καυτό Ιούλιο με διάθεση διακοπών, ανεμελιάς και αισιοδοξίας για ένα ξένοιαστο καλοκαίρι αλλά ειδικά στην αρχή του ο καλός μας "Αλωνάρης" δεν θα μας κάνει τη χάρη.. Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε εντάσεις και απρόσμενες αλλαγές, εκρηκτικές καταστάσεις και ανεπιθύμητες ρήξεις σχέσεων το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα για να μπούμε σε ένα πιο ήρεμο κλίμα από τις 20 του μήνα και μετά.. Είναι η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα στις αρχές του μήνα, είναι και η Πανσέληνος στον Αιγόκερω που δεν αφήνουν πολύ χώρο στην κατανόηση, την υποστήριξη, την ανοχή απέναντι στις δυσκολίες που παρουσιάζουν οι σχέσεις.. Όπως αναφέρει το astrologos.gr, τα καλά νέα είναι ότι μετά τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα η γενναιοδωρία, η δημιουργικότητα, ο ενθουσιασμός αλλά και ο ρομαντισμός δίνουν ένα ολότελα ανανεωτικό αέρα στις κάθε είδους σχέσεις μας!

Τα φεγγάρια του μήνα:

Η Πανσέληνος στις 9/7 στο ζώδιο του Αιγόκερω είναι μια δύσκολη Πανσέληνος που φέρνει ρήξεις και απόσταση σε σχέσεις που δεν έχουν βάση, ενώ σε κοσμικό επίπεδο μπορεί να προκαλέσει τρομοκρατικές ενέργειες..Το μήνυμα της Πανσελήνου είναι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να βάλουμε στόχους στη ζωή μας!

Η Νέα Σελήνη στις 23/7 στο ζώδιο του Λέοντα είναι μια δυναμική αλλά και ερωτική Νέα Σελήνη που μας ωθεί να εκφράσουμε με ένταση την ερωτική μας διάθεση αλλά και την δημιουργικότητα μας! Με την αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό που μας προικίζει ο Λέοντας μπορούμε να ανανεώσουμε την ερωτική μας ζωή ή να αναζητήσουμε και να διεκδικήσουμε το πρόσωπο εκείνο που θα φέρει τον έρωτα και το πάθος στη ζωή μας!

Οι σημαντικότερες κινήσεις των πλανητών για τον Ιούλιο 2017!

2/7 Ήλιος σε αντίθεση με Πλούτωνα: Δύσκολη όψη που δεν μας επιτρέπει να καταπιέσουμε άλλο αυτό που νιώθουμε, έστω και αν η έκφραση του προκαλέσει ..ηφαιστειακές εκρήξεις.. Προσοχή επίσης σττις εξουσιαστικές τάσεις που δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο τις τεταμένες σχέσεις..

5/7 Η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους: Αρχίζει μια περίοδος που αναζητούμε την ανάλαφρη πλευρά της ζωής, θέλουμε τα επικοινωνήσουμε, να μετακινηθούμε, να φλερτάρουρε! Ειδικά το τελευταίο ας το προσέξουν οι δεσμευμένοι γιατί οι αποκαλύψεις δεν θα αργήσουν..

5/7 Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό: έχουμε δύο επιλογές με αυτή την όψη: Είτε να δεχθούμε τις διαφορετικές απόψεις των συνομιλητών μας, είτε να προκαλέσουμε αντιπαραθέσεις με απρόβλεπτες συνέπειες..Τα καλά νέα είναι ότι με την όψη αυτή το μυαλό γεννά πολλές νέες ιδέες που όμως θα πρέπει να αξιοποιήσουμε πριν ξεχαστούν..

6/7 Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Η διαίσθηση μας τονίζεται όπως κα η ευαισθησία μας που αναζητά διέξοδο έκφρασης..Ιδανική στιγμή για να ασχοληθούμε με την τέχνη και την προσφορά στους συνανθρώπους μας

6/7 Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία: Δεν είναι αρνητική όψη, αλλά δημιουργεί μια τάση υπερβολής και μεγάλης εμπιστοσύνης στον εαυτό μας γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη..

6/7 Ο Ερμής περνά στον Λέοντα: Θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις γνώσεις αλλά και τις ικανότητες μας, ενώ δεν θα λείψουν οι υπερβολές στην έκφραση και την συμπεριφορά..Πιστεύουμε οτι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα αλλά η αλήθεια είναι ότι και οι αντοχές και οι δυνατότητες μας έχουν όρια..

7/7 Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη: Ημέρα διαπραγματεύσεων και χρήσιμων επαφών! Ιδανική στιγμή για να ξεκινήσει μια συνεργασία αλλά και μια ερωτική σχέση!

10/7 Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Είναι εύκολο να επιδείξουμε επιθετική συμπεριφορά πιέζοντας τους γύρω με τις απαιτήσεις μας αλλά δεν είμαστε προετοιμασμένοι για τις συνέπειες αυτής της πίεσης..Περιορισμοί και κανόνες μας ενοχλούν έντονα..

14/7 Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία: Πολύ καλή στιγμή για να επικοινωνήσουμε, να ανταλάξουμε απόψεις, να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις να μοιραστούμε στιγμές ηρεμίας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!

17/7 Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Η θολή κρίση και ο υπερβολικός ρομαντισμός μπορεί να φέρουν συναισθηματικές απογοητεύσεις.. Το να τοποθετούμε τους άλλους σε βάθρο και τους θαυμάζουμε χωρίς να έχουν αποδείξει την αξία τους μόνο εις βάρος μας θα λειτουργήσει..

18/7 Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία: Κοινωνική ζωή και επαφές με ενδιαφέροντες προσωπικότητες είναι τα δώρα αυτής της όψης που φέρνει χαρά, γενναιοδωρία και μια αίσθηση φιλικότητας από όλους προς όλους!

18/7 Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Ο εγωισμός συναντά την επαναστατική διάθεση με αποτέλεσμα να μην ακούμε κανέναν και τίποτα προκειμένου να κάνουμε αυτό που θέλουμε με τον τρόπο που θέλουμε.. Προσοχή σε ατυχήματα λόγω βιασύνης!

19/7 Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Η πειθαρχία, η υπομονή, η επιμονή και η σοβαρότητα που μας χαρίζει αυτή η όψη είναι το κατάλληλο εργαλείο για να επιτύχουμε τους στόχους μας! Η αυτοσυγκράτηση όμως και ο περιορισμός της συναισθηματικής έκφρασης ίσως δυσαρεστήσουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

20/7 Ο Άρης περνά στον Λέοντα: Ο Άρης εδώ είναι εκφράζει με δύναμη και ορμή τα χαρακτηριστικά του (θάρρος, δυναμισμό, ερωτισμό, ενθουσιασμό) και υπόσχεται ένα θερμό καλοκαίρι που μόνο ο εγωισμός και η φιλαυτία του Λέοντα μπορεί να διαταράξει..

21/7 Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό: Και κάπως έτσι ξεκινούν οι επαναστάσεις! Με την όψη αυτή δεν ανεχόμαστε κανενός είδους περιορισμό, κανόνες ή συμβάσεις και η επιδίωξη της προσωπικής μας ελευθερίας ξεπερνά ακόμη και τα όρια του σεβασμού της προσωπικότητας του άλλου..Μη βαράτε τη γροθιά στο μαχαίρι..

22/7 Ο Ήλιος περνά στον Λέοντα: Για το διάστημα που ο Ήλιος θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο αποζητούμε στους γύρω μας την επιβεβαίωση και την επιβράβευση των ικανότητων και των ταλέντων μας, αν και μερικές φορές γινόμαστε καταπιεστικοί και αυταρχικοί στην προσπάθειά μας αυτή.

24/7 Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Οι πειραματισμοί σε καινούργιους δρόμους δράσης και έκφρασης, η πρωτοτυπία και η ευρηματικότητα είναι το αποτέλεσμα αυτής της όψης που μας βοηθά να εξελίξουμε το πνεύμα και τις σκέψεις μας!

24/7 Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο: Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη συναισθηματική μας ζωή και θεωρούμε (συχνά εσφαλμένα) ότι δεν έχουμε την αντιμετώπιση που μας αξίζει! Η συναισθηματική φτώχεια ακλό είναι να αναγνωρίζεται σε αυτόν που την έχει και όχι να κατηγορούμε τους εαυτούς μας ως υπεύθυνους για αυτό..

26/7 Ο Ερμής περνά στην Παρθένο: Σε θέση κυριαρχίας είναι εδώ ο Ερμής, τονίζοντας έτσι την αναλυτική σκέψη, τις λεπτομερείς και διεξοδικές συζητήσεις, την ανάγκη για μάθηση, την ειλικρινή προδιάθεση απέναντι στους άλλους, αλλά και την ανάγκη μας για οργάνωση και τάξη σε όλους τους τομείς της ζωής μας..

27/7 Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη: Η αυτοπεποίθηση και η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας είναι τα δώρα αυτής της συνόδου όμως η βιασύνη και η παρορμητική συμπεριφορά μπορεί να μας κάνει λίγο επιθετικούς..Σκηνές ζήλειας δεν θα λείψουν..

30/7 Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό: Ασυνήθιστες σχέσεις, πρωτότυπες ιδέες για την αύξηση του εισοδήματος μας αλλά και ανατροπές σε ήδη στρωμένες καταστάσεις είναι στο πρόγραμμα με αυτή την όψη..

31/7 Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο: Η οικογένεια μας είναι το λιμάνι μας και αν δεν προχωρούμε σε σημαντικά βήματα στη ζωή μας αν δεν πάρουμε και την γνώμη των δικών μας ανθρώπων..Δεν εμπιστευόμαστε εύκολα νέες γνωριμίες, αλλά συχνά αναπολούμε πρόσωπα του παρελθόντος..

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ