Η Μελάνια Τραμπ με κόκκινο ταγιέρ στο Παρίσι: Γεμάτη η βαλίτσα για την εθνική επέτειο των Γάλλων – Απόψε στον Πύργο του Άιφελ (ΦΩΤΟ)

Δεν την προλαβαίνουμε την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ στις αλλαγές της γκαρνταρόμπας της.

Η Μελάνια Τραμπ έσβησε όλες τις προηγούμενες συζύγους των ΗΠΑ ακόμη και το απόλυτο είδωλο των 60'ς την Τζάκυ Κένεντυ αφού οι ενδυματολογικές της επιλογές ξεπερνούν κάθε προκάτοχο του τίτλου της.

Φεύγοντας από το σπίτι της για Παρίσι φορούσε Escada κουστούμι

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα αυτή την Valentino jupe culotte 

Λίγες μέρες νωρίτερα έβαλε αυτό το 30's κομψότατο φόρεμα 

Κατά την άφιξη της στο Παρίσι σήμερα εντυπωσίασε με μίντι κατακόκκινο ταγιέρ και κόκκινες Louboutin γόβες τις οποίες διαθέτει σε όλα τα χρώματα.

 Θα συναντηθεί με την Brigiite Trogneux για να επισκεφθούν την Παναγία των Παρισίων και να ακολουθήσουν το δικό τους πρόγραμμα παράλληλα με των συζύγων τους.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αφίχθη μαζί με τον σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ στην Πόλη του Φωτός, σήμερα το πρωί, προκειμένου να παραστούν αύριο στις εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της Γαλλίας.

(AFP/Getty Images)

(AFP/Getty Images)

(AFP/Getty Images)
Και κατέφτασε στο Παρίσι με μίντι κατακόκκινο ταγιέρ και τεράστια μαύρα γυαλιά ενώ δεν παρέλειψε και ένα  φιλάκι για τον Πρόεδρο που την έκανε Πρώτη Κυρία 

O Ντόναλντ Τραμπ θα γίνει επίσημα δεκτός στο Μέγαρο των Απομάχων από τον Εμανουέλ Μακρόν και ενώ θα έχουν συναντηθεί στο Μέγαρο των Ηλυσίων .

Στη συνέχεια, ο Εμανουέλ Μακρόν θα παραχωρήσει κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ντόναλντ Τραμπ στις 18:15 τοπική ώρα. Θα ακολουθήσει το δείπνο με οικοδεσπότες τον Εμανουέλ και την Μπριζίτ Μακρόν και επίσημους καλεσμένους τον Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια στο εστιατόριο Jules Verne στον Πύργο του Άιφελ.

Αύριο Παρασκευή ο πρόεδρος των ΗΠΑ μαζί με τον Γάλλο ομόλογό του θα παρακολουθήσουν την παραδοσιακή, στρατιωτική παρέλαση στη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, στη διάρκεια της οποίας θα παρελάσουν δίπλα δίπλα Γάλλοι και Αμερικανοί στρατιώτες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ