70χρονη Γιαπωνέζα σε δίκη για 3 φόνους αποκαλύπτει: Σκότωσα και τον 4ο σύζυγό μου - 10 πέθαναν στα χέρια της

Τρόμο προκαλεί η περίπτωση της Γιαπωνέζας Chisako Kaheki, της “Μαύρης Χήρας” ή “Poison Lady”, η οποία ενώ κατηγορούνταν για τους φόνους τριών ανδρών της, ομολόγησε ότι δηλητηρίασε και τον τέταρτο συζυγό της.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 70χρονη χρησιμοποίησε κυάνιο για να δηλητηριάσει τους άνδρες της, πριν υποβάλλει αίτηση για αποζημίωση για τα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής που είχαν τα θύματα.

Με αυτήν ακριβώς τη μεθοδολογία, η Kaheki, φέρεται να είχε συγκεντρώσει περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ, μόνο από τις αποζημιώσεις. Όταν ρωτήθηκε για τη δολοφονία του τελευταίου συζύγου της, του 75χρονου Isao Kakehi, είπε σύμφωνα με πληροφορίες στο δικαστήριο: «Περίμενα την κατάλληλη χρονική στιγμή για να τον σκοτώσω από βαθύ μίσος.»

Η Kaheki, παρά το γεγονός πως κατηγορείται μόνο για τέσσερις δολοφονίες, πιθανώς έχει διαπράξει πολλές περισσότερες, καθώς δέκα από τους άνδρες που σχετίζονταν μαζί της, έχουν χάσει τη ζωή της. Από την πλευρά τους οι συνήγοροί της, υποστηρίζουν πως η 70χρονη βρίσκεται “σε πρώιμα στάδια της άνοιας” και πως δεν πρέπει να κριθεί ένοχη για φόνο “λόγω μειωμένης ευθύνης”.

Η ίδια πάντως στο δικαστήριο, δήλωσε έτοιμη να πεθάνει: “Θα ήμουν ευτυχής αν πέθαινα, αν θέλετε δώστε μου δηλητήριο τώρα”.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ