Το πρόσωπο του Νο1 viral βίντεο του 2016: Αυτή είναι η ταυτότητα της γυναίκας που έπεσε από βράχο και κανένας δεν βοήθησε

Μια γυναίκα που πέφτει από μια πλαγιά ήταν το θέμα ενός βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου το περασμένο καλοκαίρι. Αυτό που ήταν ακόμα πιο ανησυχητικό, ήταν πως κανείς δεν είχε ενημέρωση σχετικά με την τύχη της συγκεκριμένης κοπέλας.

Ο τραυματισμός, όπως και το πρόσωπό της, τελικά αποκαλύφθηκαν. Το βίντεο ξεκινά όπως τα περισσότερα από αυτά που ανεβαίνουν στα social media. Τουρίστες με μαγιό, κάνουν βουτιές από έναν βράχο. Μια γυναίκα, παίρνει θέση για βουτιά και αφού κοντοστέκεται την τελευταία στιγμή, γλιστρά και πιάνεται από το πόδι ενός άντρα, για να μην πέσει. Εκείνος όμως τραβά το πόδι του.

Ο άνδρας που βιντεοσκόπησε τη στιγμή, ο Αλεξάντερ Τιχομίροφ, αποκάλυψε ότι η γυναίκα στο βίντεο είναι η πρώην σύζυγός του και μοντέλο Μαίρη Σουμ. Ήταν ιδιαίτερα οδυνηρό για μένα να την βλέπω να πέφτει, λέει ο ίδιος. Όμως η εμπειρία δεν ήταν τόσο δραματική για την ίδια όσο μπορεί να νομίζουν κάποιοι, συνεχίζει.

Η Μαίρη, έπεσε από τον βράχο – περίπου τριών μέτρων – δεν έσπασε τίποτα, απλά χτύπησε στα πόδια και στην πλάτη. Πήγαμε σε ένα κοντινό νοσοκομείο, δεν μπορούσε να περπατήσει για μερικές μέρες. Τελικά όλα πήγαν καλά.

Αυτή είναι η Μαίρη Σουμ:

 

#MAVRINmodels #MaryShum ? @mashataraskina

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARY SHUM (@mary_shum_) στις

 

 

Девочки! Завтра в Москву приезжает мой любимый массажист @alexpromassage !!! Он умеет все: и целлюлит убрать, и спину починить. Но самое крутое - это его методика массажа лица! Я была в восторге! Первый раз в жизни видела сразу после процедуры такой эффект! Его можно найти Москва / Бали ?? эх, очень хочу к нему, если найду время, обязательно забегу, пока мы с ним оба в Москве :) #MaryShum #MAVRINmodels

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARY SHUM (@mary_shum_) στις

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ