Τα διάσημα ατυχήματα των πλαστικών για να μην τα τολμήσετε ποτέ-Ποιες οι παρενέργειες (φωτογραφίες)

Από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, μέχρι και την Τάιρα Μπανκς,  την Εμανουέλ Μπεάρ και την Μέγκ Ραίαν σχεδόν όλες οι διάσημες του Χόλιγουντ  έχουν κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλάει από τις εκθαμβωτικές και σέξι εμφανίσεις τους.

Από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, μέχρι και την Τάιρα Μπανκς,  την Εμανουέλ Μπεάρ και την Μέγκ Ραίαν σχεδόν όλες οι διάσημες του Χόλιγουντ  έχουν κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλάει από τις εκθαμβωτικές και σέξι εμφανίσεις τους.



Ο αδυσώπητος χρόνος δεν  φαίνεται να τις αγγίζει  όπως τις θνητές γυναίκες  αφού όσο περνούν τα χρόνια ''ξαναγεννιώνται''.
Παρόλο που προσπαθούν  κατά καιρούς να πείσουν σε συνεντεύξεις που δίνουν ότι  η σωστή διατροφή και  η γυμναστική τις κρατά σε φόρμα ωστόσο το μυστικό της ομορφιάς τους μάλλον κρύβεται στο  νυστέρι του  πλαστικού χειρουργού τους, όπως γράφει το iatropedia.gr.


 
Πρόσφατα  η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός Εμανουέλ Μπεάρ, ξεκίνησε εκστρατεία κατά των πλαστικών αφού από τις πολλές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί  μόλις από τα 27 χρόνια τώρα έχει αρχίσει να παραμορφώνεται.
Όπως αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο πλευρό του Τομ Κρουζ στην ταινία Επικίνδυνη Αποστολή, μιλώντας στην εφημερίδα «Le Monde», στα 27 της έκανε την πρώτη πλαστική επέμβαση στα χείλη, αλλά δεν πήγε καλά και ακολούθησε κι άλλη επέμβαση.
 
Η ηθοποιός, που είναι σήμερα 47 χρόνων, έχει κάνει διάφορες πλαστικές επεμβάσεις για τις οποίες δηλώνει μετανιωμένη, καθώς ,όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «αν ήξερα ότι θα παραμορφωνόταν το πρόσωπό μου θα είχα προσέξει περισσότερο».
 

 
Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα παραμόρφωσης  είναι η Μεγκ Ραίαν  η οποία υπήρξε μια από τις ωραιότερες γυναικείες φατσούλες στο Χόλιγουντ,  γεγονός που δεν την ικανοποιούσε.Συνέπεια να καταφεύγει σε αμέτρητες επεμβάσεις τελευταία όμως προτιμά τα απανωτά μπότοξ.


 
Η Πάμελα Άντερσον η οποία δεν έχει κάνει μόνο πλαστική στο στήθος αλλά σε όλο το πρόσωπο της, ωστόσο οι τελευταίες της εγχειρήσεις ήταν καταστροφικές τόσο για την ίδια όσο και για την καριέρα της.
 
 

 
Ο Μίκι Ρούρκ Mickey μπορεί να υπήρξε ένας από τους πιο σέξι ηθοποιούς της γενιάς του αλλά οι πολλές επέμβάσεις τον έχουν  παραμορφώσει .
 

 
 
Στη δεκαετία του '80 και του '90 η Ντάριν Χάνα ήταν μία από τις ομορφότερες στο Χόλιγουντ.
Με ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια, η ηθοποιός κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά  υπέκυψε στο νυστέρι και τα αποτελέσματα είναι  εμφανή.
 

 
Η Λίζα Wrynn - Αμερικανίδα τηλ που έγινε γνωστή  για τους ρόλους της στην τηλεοπτική σειρά Taylor McBride "Melrose Place", όπου πρωταγωνίστησε κατά την περίοδο 1996-1998, και Μπίλι Ριντ στην τηλεοπτική σειρά "Ημέρες των ζωών μας."
Η Wrynn δεν κρύβει το γεγονός ότι έχει επανειλημμένα κάνει πλαστική χειρουργική επέμβαση και ότι χρησιμοποιεί Botox ενω δηλώνει αματανόητη.
 

 
Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα παραμόρφωσης από πλαστική είναι της Ντονατέλα Βερσάνζε η οποία δεν σταματά τις πλαστικές παρά τα άσχημα αποτελέσματα.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ