Ιαπωνία: 34χρονη γυναίκα μπήκε στο σπίτι του πρώην συζύγου της και κατέστρεψε 54 βιολιά αξίας 800.000 ευρώ

Η συνολική αξία των κατεστραμμένων οργάνων εκτιμάται μεγαλύτερη των 800.000 ευρώ.

Πενήντα τέσσερα βιολιά και εβδομήντα δοξάρια του πρώην συζύγου της κατέστρεψε μια 34χρονη γυναίκα στην Ιαπωνία, η οποία συνελήφθη για την πράξη της.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, η συνολική αξία των κατεστραμμένων οργάνων εκτιμάται μεγαλύτερη των 800.000 ευρώ.

Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας, η Μιντόρι Καουαμίγια κατηγορείται ότι εισήλθε παράνομα στο σπίτι του πρώην συζύγου της, στην επαρχία Άισι της κεντρικής Ιαπωνίας «σπάζοντας το παράθυρο κάποια στιγμή μεταξύ της 30ης Ιανουαρίου και της 19ης Φεβρουαρίου 2014». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, την εποχή του συμβάντος, το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση, όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όπως διευκρίνισε ο ίδιος εκπρόσωπος της αστυνομίας, η αποζημίωση την οποία ζητά να λάβει το θύμα υπολογίζεται σε 105,9 εκατομμύρια γεν (815.000 ευρώ).

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Yomiuri, η Κινέζα Κουαμίγια συνελήφθη την περασμένη Τρίτη στο Τόκιο, ενώ μέχρι πρόσφατα πραγματοποιούσε πολλά ταξίδια μεταξύ Κίνας και Ιαπωνίας μετά και από την καταστροφή των βιολιών.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Kyodo, τα κατεστραμμένα βιολιά, μεταξύ των οποίων είναι και ένα ιταλικό, αξίας 50 εκατομμυρίων γεν, είχαν κατασκευαστεί ή συλλεχθεί από τον πρώην σύζυγό της Μιντόρι Καουαμίγια, έναν Νορβηγό ηλικίας 60 ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ