Λάρισα: Πτώση αεροσκάφους με δυο νεκρούς (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγική κατάληξη στις έρευνες για το αεροσκάφος – Δύο νεκροί.

Νεκροί εντοπίστηκαν οι δυο επιβαίνοντες στο διθέσιο ιδιωτικό αεροσκάφος που συνετρίβη πάνω σε δένδρα, 500 μέτρα μακριά από τον αεροδιάδρομο της Αερολέσχης Λάρισας, δίπλα από τον αρχαιολογικό χώρο της «Άργισσας» και το χωριό Δένδρα Τυρνάβου.

Όπως αναφέρει το larissanet.gr, το υπερελαφρύ αεροσκάφος τύπου TL 20 της Αερολέσχης Λάρισας εντοπίστηκε λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα σε αγροτική περιοχή μεταξύ Δέντρων και Πλατανουλίων

Αμέσως στο σημείο έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και όλες οι δυνάμεις που συμμετείχαν στις έρευνες για τουλάχιστον 5 ώρες.

Πρώτο μέλημα αποτέλεσε ο απεγκλωβισμός των επιβαινόντων με τους πυροσβέστες να κόβουν τις ζώνες προκειμένου να βγάλουν από το πιλοτήριο τους δύο άτυχους άνδρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αεροσκάφος εντόπισε ιδιώτης ο οποίος και ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ είχε χτενιστεί από επίγειες και εναέριες δυνάμεις, δεν έγινε εφικτό να εντοπιστεί το αεροσκάφος λόγω της νύχτας που δυσκόλευε τις προσπάθειες.

Γι’ αυτό το λόγο το πεδίο ερευνών είχε ανοίξει σε εύρος και εκτείνονταν από τα Δέντρα και τα Πλατανούλια, όπου είχε δώσει το τελευταίο στίγμα το αεροσκάφος έως και την Τερψιθέα που είναι η έδρα της Αερολέσχης Λάρισας.

Φωτο larissanet.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ