Λευκός Οίκος ή παιχνιδότοπος; Ο Τραμπ απέλυσε και το νέο υπεύθυνο επικοινωνίας Σκαραμούτσι - Τον πήγαν με συνοδεία στην έξοδο!

«Ο Άντονι Σκαραμούτσι θα αποχωρήσει από την θέση του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Άντονι Σκαραμούτσι θα αποχωρήσει από το πόστο του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου για να επιτρέψει στον νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι να συγκροτήσει την δική του ομάδα, ανέφερε η ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.

«Ο Άντονι Σκαραμούτσι θα αποχωρήσει από την θέση του διευθυντή επικοινωνίας του Λευκού Οίκου», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Ο κος Σκαραμούτσι ένοιωσε ότι θα ήταν καλύτερο να δώσει την δυνατότητα στον προσωπάρχη Τζον Κέλι να ξεκινήσει από μηδενική βάση και να συγκροτήσει την δική του ομάδα», πρόσθεσε η ανακοίνωση, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς ανέφερε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος ένοιωσε ότι τα σχόλια του Σκαραμούτσι σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό New Yorker ήταν ανάρμοστα.

«Ο πρόεδρος σίγουρα ένοιωσε ότι τα σχόλια του Άντονι ήταν ακατάλληλα για ένα άτομο σε αυτή την θέση και δεν ήθελε να επιβαρύνει τον στρατηγό Κέλι», δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου η Σάντερς, αναφερόμενη στον νέο προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι.

Ο Σκαραμούτσι είχε εξαπολύσει στην συνέντευξή του σφοδρή προσωπική επίθεση κατά του πρώην προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ράινς Πρίμπους, αλλά και του υπεύθυνου στρατηγικής του προέδρου Τραμπ Στίβ Μπάνον, χρησιμοποιώντας χυδαία φρασεολογία.

Νωρίτερα η εφημερίδα New York Times ανέφερε ότι ο πρόεδρος Τραμπ αποφάσισε να απομακρύνει τον Σκαραμούτσι μόλις δέκα μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Οι πηγές τις οποίες επικαλείται η NYT ανέφεραν ότι την απομάκρυνση τουΣκαραμούτσι, ο οποίος κόμπαζε ότι αναφερόταν απευθείας στον πρόεδρο και όχι στον προσωπάρχη του, απαίτησε ο ίδιος ο Τζον Κέλι.

Με συνοδεία εκτός Λευκού Οίκου

Ο 53χρονος πρώην υπεύθυνος επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Άντονι Σκαραμούτσι, οδηγήθηκε εκτός της περιμέτρου ασφαλείας του Λευκού Οίκου με τη συνοδεία των ανδρών του κτιρίου, όπως αναφέρει το CBS News.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο λόγος ήταν η άμεση απόσυρση και των «διαπιστευτηρίων» του αναφορικά με την πρόσβασή του στο συγκρότημα μετά την απόλυσή του ή κάποιος άλλος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ