Νεκρός σε τροχαίο γνωστός δικηγόρος της Λαμίας - Είχε πάει για διακοπές με τη κόρη του στη Γεωργία

Tο τραγικό γεγονός συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στη Γεωργία, όπου ο 56χρονος δικηγόρος είχε πάει για διακοπές.

Σοκ στη Φθιωτική πρωτεύουσα και στο δικηγορικό κόσμο, από την είδηση ότι σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός δικηγόρος.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το τραγικό γεγονός συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας στη Γεωργία, όπου ο 56χρονος δικηγόρος είχε πάει για διακοπές, κάνοντας συγχρόνως αθλητικές δραστηριότητες, όπως πεζοπορία και ορειβασία.

Στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαινε και η 29χρονη κόρη του άτυχου δικηγόρου, αλλά και δύο αδέλφια, φίλοι του 56χρονου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τη Γεωργία, από το τροχαίο ανασύρθηκε νεκρός ο Λαμιώτης δικηγόρος και τραυματισμένος στα πλευρά ο άλλος ένας επιβάτης.

Η κόρη του 56χρονου δικηγόρου και ο τέταρτος επιβάτης , τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά. Η κοπέλα όμως υπέστη ισχυρό σοκ από την τραγική κατάληξη του πατέρα της με τον οποίο συνήθιζε να ταξιδεύει στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δεν υπάρχει ενημέρωση για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου, που στοίχισε τη ζωή στον δικηγόρο ο οποίος ως νομικός και ως άνθρωπος, είχε καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό όλων των συναδέλφων του, αλλά και των ανθρώπων στο χώρο της δικαιοσύνης.

Επίσης ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνει η κηδεία του, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για τα διαδικαστικά της μεταφοράς της σορού από τη Γεωργία στην Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ