Μαντόνα: Απομίμηση ο κορσές του «Like a Virgin» που πωλήθηκε σε δημοπρασία - Τι δηλώνει η σχεδιάστρια

Τον δαντελένιο κορσέ απάτη φέρεται να αγόρασε ανώνυμος συλλέκτης, που είναι πολύ πιθανό να εξαπατήθηκε.

Η Maripol, σχεδιάστρια γαλλικής καταγωγής και καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Fiorucci, την εποχή που η τραγουδίστρια της Πόπ μουσικής, Madonna φωτογραφιζόταν με ένα κορσέ για το εξώφυλλο του δίσκου της «Like a Virgin», ανέφερε πως το ρούχο, που πρόσφατα πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 19.294 δολαρίων είναι απομίμηση, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Είναι απομίμηση. Εγώ σχεδίασα τον κορσέ που φορούσε στο εξώφυλλο του “Like a Virgin”. Να συγκρίνετε, απλά, τις φωτογραφίες των κορσέδων δίπλα δίπλα και θα μπορέσετε να δείτε ότι είναι διαφορετικοί», δήλωσε η σχεδιάστρια.

Τον δαντελένιο κορσέ απάτη φέρεται να αγόρασε ανώνυμος συλλέκτης, που είναι πολύ πιθανό να εξαπατήθηκε.

Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία που διοργάνωσε τη δημοπρασία (GottaHaveRockAndRoll.com), απάντησε ότι για τη φωτογράφιση στο εξώφυλλο αγοράστηκαν από τη Μαντόνα δύο κορσέδες από το «Macy’s». «Αυτός που πωλήθηκε χρησιμοποιήθηκε στην αρχική φωτογράφιση και επίσης, χρησιμοποιήθηκε από τη Μαντόνα στη σκηνή».

Αντιδρώντας στην ανακοίνωση του οίκου δημοπρασίας, η Maripol ανέφερε: «Είναι ψέμα». «Υπήρχε μόνον ένας κορσές, και τον έραψα μόνη μου. Μ’ έχει αναστατώσει το ότι κάποιος πλήρωσε τόσα για μια απομίμηση».

Σε κάθε περίπτωση, μετά από δικαστική απόφαση, εξαιρέθηκαν από τη δημοπρασία άλλα 22 αντικείμενα της Μαντόνα. Ανάμεσα σ’ αυτά, ένα γράμμα χωρισμού από τον Tupac Shakur, ένα ζευγάρι φορεμένα σατέν εσώρουχα και μια τσατσάρα της σταρ, που πιθανόν να είχε απάνω τρίχες από τα μαλλιά της

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ