Οι πολιτικές αντιδράσεις για τους σημαιοφόρους από κλήρωση 

Για κατάργηση της αριστείας κάνει λόγο η αντιπολίτευση

 

Θυελλώδεις είναι οι αντιδράσεις για την απόφαση της κυβέρνησης  να ορίζονται με κλήρωση και όχι βάσει βαθμολογίας οι σημαιοφόροι στα δημοτικά. 

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος εξέφρασε, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, την διαφοροποίησή του λέγοντας ότι κάθε σύλλογος, συλλογική ενότητα, κόμμα επιλέγει τους αρίστους, για να τους κάνει υπουργούς, ενώ τόνισε ότι δεν μπορεί να ισχύει στην Ελλάδα μία αριστερή ατζέντα από μια μικρή ομάδα αριστερών που έχει απομείνει στο ΣΥΡΙΖΑ. 

Για πολιτική της ψευτοαριστεράς έκανε λόγο στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΙ ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου.

Η κυβέρνηση προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα με θέματα που θεωρεί ότι την ευνοούν. Καταργεί την αριστεία αντί να καταργήσει τις στρατιωτικού τύπου μαθητικές παρελάσεις, είπε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Προσπαθούν να πείσουν όσους έχουν απομείνει με ιδεοληψίες ότι δήθεν πρόκειται για κοινωνική δικαιοσύνη, είπε στον ΣΚΑΪ η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Με σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τη ΝΔ ότι «είναι δέσμια ακραία συντηρητικών και αναχρονιστικών αντιλήψεων που καμία σχέση δεν έχουν με την αναβάθμιση της λειτουργίας των δημόσιων σχολείων και της εκπαιδευτικής διαδικασίας.»
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ