Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη Αυγούστου στον Υδροχόο: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια; 

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια με βάση την Πανσέληνο - Έκλειψη Αυγούστου στον Υδροχόο

Η Πανσέληνος - Έκλειψη που γίνεται στις 7 Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου και στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, πέρα από την ομορφιά που θα προσφέρει σαν θέαμα στον ουρανό, θα δραστηριοποιήσει όλα τα ενεργειακά κέντρα, με στόχο την προσωπική εξέλιξη και την ανάπτυξη της ατομικής δύναμης, μας λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη.

Πολλοί άνθρωποι θα τολμήσουν ένα συνειδησιακό άλμα και θα ενωθούν για έναν κοινό σκοπό. Τα κυριότερα οφέλη αυτής της υπόθεσης, θα είναι η αναγνώριση κι η εμπέδωση της αξίας της συνεργασίας για το καλό της ομάδας και της δύναμης που έχει η φιλία όταν δεν υπερισχύει η ατομικότητα.

Η καρδιά είναι στο «επίκεντρο» αυτής της περιόδου και χρειάζεται συγχώρεση τόσο του εαυτού μας, όσο και κάποιων συγκεκριμένων ατόμων γύρω μας. Εάν δεν γίνει αυτό, θα υπάρξουν αγχωτικές αντιδράσεις και μεγάλη σωματική πίεση. 

Η Πανσέληνος και μερική έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο, επηρεάζει άμεσα όσους έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, με φανερά αποτελέσματα σε Υδροχόους και ακολούθως σε Λιοντάρια, Κριούς, Διδύμους, Ζυγούς και Τοξότες.

ΚΡΙΟΣ

Αναλαμβάνεις επιπλέον ευθύνες οι οποίες όμως δεν σε βαραίνουν καθόλου. Αντίθετα, σε κάνουν να νιώθεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις όσο δύσκολες κι αν είναι αυτές, γιατί τώρα μπορείς να αποδείξεις τις ικανότητες και γενικά τις διαθέσεις σου.

Η επαγγελματική σου συνείδηση θα αυξηθεί στο έπακρο λόγω των ιδανικών που σε εκφράζουν απόλυτα και σε κάνουν να νιώθεις βαθιά άνθρωπος. Η ιδιαίτερη φύση και η απλότητα των πραγμάτων που θα ασχοληθείς, θα σου δώσουν το στίγμα της εποχής αλλά και του καλοκαιριού που σε ξαλαφρώνει από αρνητικές σκέψεις, ενέργειες και δύσκολες καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ωριμάζεις περισσότερο γιατί καταλαβαίνεις και εκτιμάς κάποιες παλιές, δεδομένες αξίες που μερικές φορές, λόγω φόβου και ανασφάλειας τις απομάκρυνες από την ζωή σου και κυρίως από τις σχέσεις σου. Τώρα, θα έρθεις αντιμέτωπος/η με τον έρωτα και το πάθος, ενώ θα εκσυγχρονίσεις τις ενέργειες που μέχρι πρότινος, δεν μπορούσες να εξωραΐσεις. Ιδιαίτερα την φιλία και την άνεση της επικοινωνίας μέσα σε μια προσωπική σχέση.

Η συγχώρεση ως μέσο εξιλέωσης και καθαρμού της ψυχής, θα σου δώσουν την ώθηση να ξεφύγεις από το παρελθόν και να βουτήξεις σε μια άλλη, πιο φωτεινή διάσταση, που αφορά την σταθερότητα και τις αξίες. Η πίεση που προέρχεται από την εστία της αγάπης, το σπίτι σου, θα σε ζορίσει για λίγο. Το μήνυμα που σου φέρνει αυτή η Πανσέληνος – Έκλειψη είναι να φερθείς δημοκρατικά και ανοικτά. Εάν το κάνεις, τότε θα έχει πετύχει τον σκοπό της. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναγνωρίζεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις και θα το κάνεις, γιατί έχεις το δυναμισμό και το τσαγανό που χρειάζεται για να επικοινωνήσεις αληθινά. Είναι από τις λίγες φορές που θα εμβαθύνεις σε ιδέες και σε αξίες οι οποίες υπάρχουν στην ζωή σου, παρόλο που κυνηγάς τα εύκολα και κυρίως όσα σε κάνουν να νιώθεις ευελιξία αλλά και διχασμό.

Με την Πανσέληνο - Έκλειψη, ενώνονται όλα τα πεδία σε ένα και αυτό θα σου δώσει μεγάλη ευχαρίστηση. Η επικοινωνία με ένα άτομο που μπορεί να βρίσκεται στο εξωτερικό, ίσως σου δώσει μια καινούρια πληροφορία σχετικά με τον εαυτό σου. Να θυμάσαι ότι μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προσωπικά σου ζητήματα, όταν τα συζητάς με ανθρώπους που εκτιμάς και σέβεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος - Έκλειψη είναι για εσένα μια περίεργη υπόθεση, γιατί θα πρέπει να αναβαθμίσεις «το σύστημα σου» με ιδέες κι αξίες που αγνοούσες μέχρι σήμερα πως υπάρχουν. Ένας Υδροχόος θα σου δείξει το δρόμο, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην τον κατηγορήσεις για τρελό ή ιδιόρρυθμο και να σκεφτείς τί προσπαθεί να σε διδάξει. Δεν είναι εύκολη υπόθεση για εσένα, αφού θα νιώσεις ότι εκτίθεσαι κι ότι οι γύρω σου μπορεί να ανακαλύψουν πράγματα, τα οποία δεν έχεις τη διάθεση να μοιραστείς.

Ήρθε η ώρα που θα αντιδράσεις, θα κοντραριστείς κι ίσως να νιώσεις αποκομμένος/η. Αυτή όμως δεν είναι όλη η αλήθεια, αλλά ένα κομμάτι της που εσύ δημιουργείς, γιατί κάπως έτσι αισθάνεσαι μέσα σου. 

ΛΕΩΝ

Είσαι διατεθειμένος/η να μπεις στα «παπούτσια του άλλου» και να μοιραστείς τις ανησυχίες του;

Αν η απάντησή σου είναι ναι, τότε θα πετύχεις το σκοπό σου και θα δικαιωθείς. Η έλλειψη θυμού, η διάθεση να «ανοιχτείς» στους άλλους και ο περιορισμός του εγωκεντρισμού θα είναι μερικά από τα αποτελέσματα.

Αφού απελευθερωθείς από «τα θέλω σου» και τα αχρείαστα πρότυπα, θα καταφέρεις μια ιδιαίτερα σημαντική αλλαγή προς το καλύτερο κι η ζωή σου θα στραφεί προς μια διαφορετική κατεύθυνση. Ο Υδροχόος φαινομενικά θα είναι στο παρασκήνιο, στην ουσία όμως, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς και θα σε σημαδέψει. Αυτού του είδους την «απομόνωση» μην την ερμηνεύεις ως εγωιστική συμπεριφορά, αντίθετα, αναγνώρισέ την ως φιλική και μη εγωιστική, γιατί πιθανόν να χρειαστεί να την υιοθετήσεις κι εσύ. Η αλλαγή να ξέρεις, ξεκινά πρώτα από μέσα μας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί με έναν δικό σου τρόπο να έχεις απομονωθεί, γιατί δεν αντιλαμβάνεσαι την περίεργη εξέλιξη της καθημερινότητάς σου. Για να ανακαλύψεις τι συμβαίνει, θα πρέπει πρώτα από όλα, να δώσεις χώρο και χρόνο στο/στη σύντροφο σου ώστε να σε προσεγγίσει με φιλική διάθεση και για να προχωρήσετε μαζί, εξωραΐζοντας την παλιά και πονεμένη σας σχέση. Είναι προτιμότερο να είστε μαζί με μια διάθεση ελευθερίας, την οποία μάλλον εσύ αρνείσαι λόγω ιδεολογίας ή πεποίθησης.

Ο διαλογισμός, οι ενέργειες από μέρους σου κι η αλλαγή της ψυχολογίας σου, θα είναι μια έμμεση ένδειξη πως έχεις αποφασίσει να αλλάξεις και να αποποιηθείς «το μοντέλο» του αδιάλλακτου ατόμου.

ΖΥΓΟΣ

Θα ανεβάσεις το επίπεδο της ψυχικής σου δύναμης και μάλιστα με ένα πολύ περίεργο και ιδιαίτερο τρόπο. Θα είσαι το αστέρι που θα λάμψεις -όπου κι αν πας- μέσα σε ομάδες και φιλικές παρέες που θα σε αποδεχθούν για αυτό που είσαι και όχι για τις πράξεις σου. Το διάστημα αυτό, θα ενεργοποιηθείς σε μέγιστο βαθμό και θα εξελιχθείς επαγγελματικά μέσα από μαζικές εργασίες που θα σε βοηθήσουν να δικαιωθείς με τον τρόπο σου.

Σε αυτή την Πανσέληνο - Έκλειψη έχεις πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις την ανάγκη σου για μια μεγάλη ερωτική περιπέτεια, γιατί ανοίγεται ομαλός μπροστά σου. Μια ιδιόρρυθμη φιλική σχέση, μπορεί με ευκολία να εξελιχθεί σε πιο προσωπική. Ο Υδροχόος θα κάνει την επανεμφάνισή του και θα μιλήσει για τη σχέση σας, χωρίς περιστροφές.

 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Θα αναγκαστείς να αλλάξεις τελείως τρόπο σκέψης και δράσης.

Αυτή η αλλαγή σίγουρα δεν θα είναι εύκολη, γιατί θα χρειαστεί να ποντάρεις σε μια νέα ιδεολογία που θα σου προσφέρει νέα ερεθίσματα. Το νέο αυτό πεδίο, θα είναι αλλόκοτο και ξένο προς τη δική σου νοοτροπία και θα σε οδηγήσει να δράσεις διαφορετικά από τα συνηθισμένα.

Βγαίνουν όλα στο φως, ακόμη και θέματα επί προσωπικού. Αυτό δε σε διευκολύνει γιατί έχεις μάθει να κρύβεις πράγματα ώστε να μην χάνεις τη δύναμή σου. Η συγκυρία θα σε ωθήσει να αποκαλύψεις πράγματα, γεγονός που θα δημιουργήσει μια φλογερή κατάσταση για τη δική σου ιδιοσυγκρασία. Συγχρόνως, ένα κομμάτι σου θα εκφραστεί με φιλική διάθεση και πνεύμα συνεργασίας. Θα κληθείς όλα αυτά να τα ενώσεις προς μια κατεύθυνση, κυρίως σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, ώστε να αντιμετωπίσεις τυχόν προβλήματα που έχουν ήδη προκύψει. «Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία» και θα τα καταφέρεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα νιώσεις ότι έχεις δύναμη και μπορείς να τα καταφέρεις σε όλους τους τομείς.

Το διάστημα αυτό θα βιώσεις την ομορφιά της φιλίας, του έρωτα και της δημιουργίας. Πιστεύεις στο καλό και τη διάδοσή του και αποδεικνύεις τις προθέσεις σου κάνοντας κινήσεις γι’ αυτό.

Την ημέρα της Πανσελήνου - Έκλειψης μπορεί να ταξιδεύεις και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/ή και να οργανώσεις άψογα τις πρακτικές λεπτομέρειες του ταξιδιού. Η επικοινωνία σου με ιδιαίτερα άτομα θα σε αναβαθμίσει, θα σε κάνει πιο συγκροτημένο/η και θα προχωρήσεις τις σκέψεις σου. Στην περίπτωση που έχεις θέματα επαγγελματικά στο εξωτερικό, θα ευνοηθείς και θα αποδειχθεί περίτρανα η αξία σου. Επειδή το μυαλό σου θα λειτουργήσει με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο, οι συζητήσεις, τα βιβλία και τα ενδιαφέροντα που θα αναζητήσεις δεν θα είναι τόσο συνηθισμένα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθείς να σπάσεις τα καλούπια που σε αναγκάζουν να ζεις συνεχώς την ίδια ρουτίνα.

Απόδειξε πρώτα από όλα στον εαυτό σου κι ύστερα στους άλλους, ότι έχεις τη δύναμη, τα κότσια και τη διάθεση για δημιουργία, ώστε να πετύχεις κάτι ξεχωριστό που θα μπορέσεις να το υποστηρίξεις. Η διαρκής και έντονη προσπάθειά σου να πετύχεις τους στόχους σου και να αναρριχηθείς σε υψηλότερο επίπεδο, σε οδηγούν να παραμελείς τις ανθρώπινες σχέσεις και να ξεχνάς τις αξίες σου.

Ήρθε η ώρα να επανασχεδιάσεις τη ζωή σου με κέντρο τον άνθρωπο και να ασχοληθείς με ανθρωπιστικά θέματα, αναζητώντας τρόπους και πόρους προκειμένου να βοηθήσεις τους άλλους. Με αυτή την εσωτερική σου αναζήτηση, θα ανακαλύψεις κρυμμένες πτυχές του εαυτού σου. Καλό είναι να προσέξεις τις οικονομικές σου συνεργασίες, γιατί για χάρη μιας φιλίας, μπορεί να χάσεις χρήματα ή ακόμη κι ευκαιρίες χρηματοδότησης από τρίτους.

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος – Έκλειψη που γίνεται στις 7 του μηνός στο ζώδιό σου, θα δράσει καταλυτικά για την προσωπική σου εξέλιξη και δεν χρειάζεται να φοβάσαι ή να έχεις αρνητικές σκέψεις και εικόνες για αυτό το πλανητικό φαινόμενο. Καλύτερα να είσαι παρατηρητής/ρια του εαυτού σου σε σχέση με τους υπόλοιπους, γιατί μπορεί η αντίδραση σου, να προκαλέσει ρήξη στις προσωπικές ισορροπίες. Το δίδαγμα σε αυτήν την υπόθεση είναι να μάθεις να εκφράζεσαι σε προσωπικό επίπεδο και να μη σκέφτεσαι χαοτικά σε σχέση με την πραγματικότητα, αποφεύγοντας να εστιάσεις στις δικές σου ανάγκες ή αυτές των πολύ δικών σου ή των συνεργατών σου.

Επειδή θα ενοχληθείς από συγκεκριμένες συμπεριφορές, βγαίνουν στην επιφάνεια βαθιές σου επιθυμίες τις οποίες πιθανόν να παραμέριζες έως τώρα. Επιπλέον, θα εντοπίσεις ένα εγωιστικό κομμάτι του εαυτού σου, που έκρυβες τεχνηέντως, λόγω ιδεολογίας και διαφορετικών αντιλήψεων για τις σχέσεις και τον έρωτα.

 
ΙΧΘΥΕΣ

Θέλεις να ζήσεις κάτι νέο και διαφορετικό, αλλά δεν ξέρεις με ποιον τρόπο να το πετύχεις. Γι’ αυτό ίσως απομονωθείς, ώστε να ξεπεράσεις την πίεση και να αποκτήσεις μια άλλη αίσθηση των πραγμάτων. Αυτήν την περίοδο, θα χρειαστεί να αποδείξεις ότι τα καταφέρνεις σε καθημερινό επίπεδο κι ότι είσαι έτοιμος/η να δείξεις τη δύναμη σου ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ενδεχομένως να χρεωθείς το γεγονός, ότι είναι αναγκαίο να βάλεις ευκρινώς τη σφραγίδα σου σε μια προσωπική σου δημιουργία. Το σίγουρο είναι ότι θα απομακρυνθείς από άτομα, καταστάσεις και γενικότερα οτιδήποτε δεν σου ταιριάζει. Θα χρειαστεί επιμονή κι αγώνας κι ίσως τελικά να μην μπορέσεις να προβλέψεις τα αποτελέσματα των πράξεων σου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ