COSMOTE: Διευκολύνει την επικοινωνία των κατοίκων και των επισκεπτών στα Κύθηρα 

Η COSMOTE στηρίζει τους συνδρομητές της στα Κύθηρα, που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά και, για τις  αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους, προσφέρει δωρεάν:

•    1.500 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, για όλους τους οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές συμβολαίου κινητής, από σήμερα 7/8 έως και τις 14/8.

•    1.500 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, για όλους τους συνδρομητές καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής, από σήμερα 7/8 έως και τις 14/8.

Οι δικαιούχοι συνδρομητές θα ενημερωθούν για την ενεργοποίηση των δωρεάν λεπτών ομιλίας, μέσω γραπτού μηνύματος SMS.

Επίσης, αναστέλλεται κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και τηλεόρασης στα Κύθηρα, μέχρι και τις 6/9/17.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού θα μπορούν ακόμη να χρησιμοποιούν δωρεάν όλα τα διαθέσιμα Καρτοτηλέφωνα, για κλήσεις προς αστικά, υπεραστικά και κινητά, έως και τις 14/8.

Από την πρώτη στιγμή, κινητοποιήθηκαν τεχνικοί του Ομίλου ΟΤΕ στα Κύθηρα, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου και η επικοινωνία των κατοίκων και επισκεπτών αυτές τις δύσκολες στιγμές, επιδιορθώνοντας βλάβες λόγω της πυρκαγιάς στα σταθερά και κινητά δίκτυα και θέτοντας σε λειτουργία εναλλακτικά μέσα (μπαταρίες, γεννήτριες) σε περιοχές χωρίς ηλεκτροδότηση. Οι τεχνικοί του Ομίλου παραμένουν σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας για την άμεση αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ