Αυτός είναι ο παράνομος μετανάστης από την Αλγερία που πάτησε γκάζι & τραυμάτισε 6 στρατιώτες στο Παρίσι

Ο 36χρονος Χαμού Μπασίρ πιστεύεται ότι είναι ο «βασικός ύποπτος» της επίθεσης με αυτοκίνητο κατά στρατιωτών σε προάστιο του Παρισιού.

Ο 36χρονος Χαμού Μπασίρ πιστεύεται ότι είναι ο «βασικός ύποπτος» της επίθεσης με αυτοκίνητο κατά στρατιωτών σε προάστιο του Παρισιού το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο Μπασίρ νοσηλεύεται σε νοσοκομείο μετά την περιπετειώδη σύλληψή του καθώς οι αστυνομικοί που τον εντόπισαν χρειάστηκε να ανοίξουν πυρ κατά της BMW με την οποία είχε κάνει την επίθεση προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν καθώς ο 36χρονος προσπάθησε να διαφύγει.

O  Μπασίρ δεν ήταν γνωστός στις αρχές ασφαλείας πυροβολήθηκε πέντε φορές ενώ μια από τις σφαίρες που έριξε ο ίδιος τραυμάτισε έναν αστυνομικό.

Ο 36χρονος που φέρεται να χρησιμοποιεί και το επίθετο Μπενλατρές είναι παράνομος μετανάστης σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί εντολή απέλασης για την Αλγερία.

Μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψή του οι γαλλικές αρχές προχώρησαν σε έρευνα σπιτιού που συνδέεται με τον ίδιο στην πόλη Σαρτρουβίλ.

Αυτό που πρόδωσε τον Μπασίρ ήταν κατά πληροφορίες το GPS που ήταν εγκατεστημένο στην BMW.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ